2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38166 بازدید | 1163 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چیومیخوای متوجه بشی.مشکل اصلیت چیه.نگفتم بله خیره..راه حل مشکل

مشکلم اینه که ملک مناسب برای اجاره یا خرید گیرم نمیاد،بیاد هم پولم نمیرسه گاهی صاحب ملکمم میگه ملکمو میخوام واقعا موندم چکار کنم راه حلی پیدا نمیکنم

عزیزم‌نگفتم‌حتما ۷ شب چون تومفاتیح نوشته تاهفت شب وقت هست.دوخانم اینجا گفتن نه باید حتما ۷شب بخونی ن ...

من و دختر خالم ی بار خوندیم با وضو دیگه نخوندیم شب دوم من خواب دیدم بدون اینکه دو بار خونده باشم 

من و دختر خالم ی بار خوندیم با وضو دیگه نخوندیم شب دوم من خواب دیدم بدون اینکه دو بار خونده باشم

عزیزم خوابا دیگه رو من نمی‌دونم راستن‌گاهی کاهی الکین.با‌کشف بیشتر قابل اعتماد..۱۰۰,,درصد نه..اما بیشتر خواب معمولیه یه نیت‌واضح‌کن

خدایااااا شکرت...
سلام فداتشم یه دنیاممنونم که بهم گفتی ان شاالله بهترین برات اتفاق بیافته مهربونم❤انجام میدم بعد میام ...

فدات عزیزم منتظر خبرای خوب هستم

کامل بخون که درست اجراکنی...بقیشو بسپاره خدا....چیزیم دیدی توواقعیت تحقیق کن کامل نوشتم.برای خوشبختی وازدواج منم دعاکن..توازدواج خوشبخت بشم باهمسرم

خدایااااا شکرت...
فدات عزیزم منتظر خبرای خوب هستمکامل بخون که درست اجراکنی...بقیشو بسپاره خدا....چیزیم دیدی توواقعیت ت ...

حتما گلم ان شاالله خوشبخت ترین بشید ودعا میکنم  زندگیتون پربشه از ارامش وسلامتی وخنده از ته دل😘❤

@همبرگرپنیری    

@سسلللااامممم    

@بدون_نام_    

@زندمانی    

دوستان اصلا ف ال نگیرید بابا الکی.درستم باشه شانسی درست بوده..بجاش این روشو امتحان کنید.منم دعاکنید.رایگان معتبر.تومفاتیح هست

خدایااااا شکرت...
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی❤🌱

فدای شماااا...رایگان هزینه نداره.وخیلی معتبرتر ف ال هست..لطفابرای منم دعاکنید دم اذان..امسال به حاجت هام برسم.ممنون.نتیجه گرفتی اینجا اعلام کنن دوستانن بخونن انگیزه بگیرن

خدایااااا شکرت...
عزیزم‌نگفتم‌حتما ۷ شب چون تومفاتیح نوشته تاهفت شب وقت هست.دوخانم اینجا گفتن نه باید حتما ۷شب بخونی ن ...

من میخوام برای ازدواجم بخونم که  کی و با چه ازدواج میکنم چطور نیت کنم؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
من میخوام برای ازدواجم بخونم که کی و با چه ازدواج میکنم چطور نیت کنم؟

یه شب نیت کن خدایا همسرم رو بهم نشون بده.وقتی جواب گرفتی.نیت کن مثلا چندسالگی عقدمیکنم

خدایااااا شکرت...
یه شب نیت کن خدایا همسرم رو بهم نشون بده.وقتی جواب گرفتی.نیت کن مثلا چندسالگی عقدمیکنم

تقریبا 10 یا14شب ممکنه مجبورشم بخونم؟ سخته🥲

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت