2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38219 بازدید | 1164 پست
گلی الان که مشکل شرعی دارم بعدشم‌قرار یه عمل کنم.حالاحالاها نمیتونم.خیلی زود اینطور شدم وگرنه براتون ...

باشه عزیزدلم فدا سرت 

ممنونم🌷🌱

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
باشه عزیزدلم فدا سرت  ممنونم🌷🌱

ببخشیددیگه.من گفتم هفته بعد اینطوری میشم براتون این هفته میزنم...افتادم یه هفته زودتر.هفته بعدم عمل دارم فعلا نمیتونم درست وضو بگیرم ایناا.ببخشیددددد

خودت بزن خبرشو بهم بده

خدایااااا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دختر_شجاع_هستم گلی ازاین روش کمک بگیر....خبرشو به منم بده..صفحه اول نوشتم

ممنونم عزیزم حتما انجامش میدم خیلی لطف کردی بهم

تا حالا نتیجه دیدی ازش؟

آخه من اونقدرا آدم پاک و‌بیگناهی نیستن

لطفا جز در مواردی که توی پست ها هماهنگ میکنیم درخواست دوستی نفرستید. اعصابم خورد میشه درخواست دوستی آقایون سایت رو میبینم.
ممنونم عزیزم حتما انجامش میدم خیلی لطف کردی بهمتا حالا نتیجه دیدی ازش؟آخه من اونقدرا آدم پاک و‌بیگنا ...

*نیستم

لطفا جز در مواردی که توی پست ها هماهنگ میکنیم درخواست دوستی نفرستید. اعصابم خورد میشه درخواست دوستی آقایون سایت رو میبینم.
ممنونم عزیزم حتما انجامش میدم خیلی لطف کردی بهمتا حالا نتیجه دیدی ازش؟آخه من اونقدرا آدم پاک و‌بیگنا ...

خواهش گلی

خب دوسه موضوع هنوزاتفاق نیوفتاده.اما چندموضوع که اتفاق افتاد خداروشکر بله اوکی بود

درست انجام دادن دستورمهم.تعبیر مهم.من دوباراشتباه تعبیرکردم

منم ادم پاکی نیستم.اماخداروشکر دیدم.فقط حتما اهل نمازباشی وکاشتم نداشته باشی بخاطروضو وغسل میگم..کلا دستورو کامل اجراکن.انشاءالله ببینی..یه سوال واضحم بپرس که بتونی تعبیرکنی..حالاانشاءالله بزن خواب دیدی بگو ببینم چی دیدی

خدایااااا شکرت...
خواهش گلیخب دوسه موضوع هنوزاتفاق نیوفتاده.اما چندموضوع که اتفاق افتاد خداروشکر بله اوکی بوددرست انجا ...

عزیزم میگم یه سوال داشتم. جواب سوالی که از گذشته دارم هم میتونم نیت کنم؟

یعنی مثلا توی خواب ببینم که طرفم چرا ولم کرد؟

عزیزم میگم یه سوال داشتم. جواب سوالی که از گذشته دارم هم میتونم نیت کنم؟یعنی مثلا توی خواب ببینم که ...

اره گلی انجام‌بده.هرسوالس تو ذهنت بپرس.اما‌یه سوال واضح

انشاءالله درست ببینی و‌روز اول ببینی

خدایااااا شکرت...
گلم میگم که من الان تاپیک های قبلی رو خوندم راستش نمازخون نیستم شما وقت داری یه شب برام انجام بدی ال ...

عزیزم فردا عمل دارم باید برم تهران...یعنی تا زخم های اینام خوب نشه برای خودمم دیگه نمیتونم بزنم...انشاءالله نمازتو شروع کن به خوندن وانجام بده.باورکن خودت بهتر نتیجه میگیری 

خدایااااا شکرت...
انشالله بلا به دور باشه ازتون چشم ممنون

نه اون عمل.یه کارزیباییه اما خب دوسه هفته ای زخم اینا دارم.موندم نمازمم چطوربخونم 

انشاءالله بعدش چندنفر گفتن براشون میزنم...

اماخودت نمازاتو بخون وامتحان کن....انشاءالله بعدامنم میزنم 

مرسی عزیزم.دعاکن ازنتیجه راضی باشم حتی بهتر از تصورم

خدایااااا شکرت...