2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38205 بازدید | 1164 پست
ببین طبق تجربه خودم میگم...اینو نپرس چون ممکن خوابت یجوری باشه نتونی درست تعبیرش کنی...چون تعبیرم مه ...

اها مرسی عزیزممم 

حتما نتیجشو بهت میگم 

ولی وقتی روزا تو فکر اون اقا باشم خب ممکنه که خواب همونم ببینم 

بعد اینم اگه تموم مراحل رو به درستی انجام درسته یعنی؟

اها مرسی عزیزممم  حتما نتیجشو بهت میگم  ولی وقتی روزا تو فکر اون اقا باشم خب ممکنه که خو ...

دیگه طبق نظرکارشناس ممکن درست وممکن نباشه..اگه نباشه یامراحل رواشتباه رفتی.یابحث همون ممکن شیطان یااجنبه مشغولت کننن

اماخداروشکربه چندنفرگفتم درست بوده.خودمم دومورددرست بود

خدایااااا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها مرسی عزیزممم  حتما نتیجشو بهت میگم  ولی وقتی روزا تو فکر اون اقا باشم خب ممکنه که خو ...

خب فکرنکن هروقت میاد توذهنت خودتو مشغول کن...یابده یکی برات امجام بده..بعد اگه کسیو دید عکس اون طرف رونشونش بده ببین همونودیده یانه

خدایااااا شکرت...
اخه عکسشو که داخل گوشیم ندارم😬

طبق تجربه من گاهی فکرتاثیرمیذاره اما نه همیشه.بهرحال کسی که نیت میکنه اومده توذهنش..الان فکرنکن هروقت خواست یادت بیاد مشغول شوکه یادش نکنی...الان تورابطه ای؟

خدایااااا شکرت...
رها میشه برمنم کشف بزنی یابخونی؟خواهش می کنم

عزیزم‌خودتون‌انجام‌بدید.چندنفر یه‌ماه پیش گفتن نشده بخونم.الان شرایطشو ندارم‌عزیزم

خودتون بزنید بهترید.بهرحال شرایط زندگیتون رو بهتر میدونید

خدایااااا شکرت...

ماه رمضون انجام میدم حتما میخوام بپرسم با عشقم عروسی میکنم؟و کی دقیق این سوال اسی

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
ماه رمضون انجام میدم حتما میخوام بپرسم با عشقم عروسی میکنم؟و کی دقیق این سوال اسی

ببین عزیزم بپرس همسرم رو نشونم بده حدایا

اگه‌اون بود که میفهمی خودش.اگه‌کسی دیگه بود بازم‌متوحه میشی

چون بپرسی باعشقم عروسی میکنم.ممکن یجوری نشونت بدن‌ بعد نتونی تعبیر کنی

پس‌بپرس خدایا همسرم‌ رو نشونم بده

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم بپرس همسرم رو نشونم بده حدایا اگه‌اون بود که میفهمی خودش.اگه‌کسی دیگه بود بازم‌متوحه میش ...

من دوس دارم همون باشه اگه اون نباشه دق میکنم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤