2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38204 بازدید | 1164 پست
ممنون 🥲🥲 بهم اطلاع بدین  میشهه بهتون بگم چی بوده و شما بپرسین؟

خودت گلی بپرسی بهتر.ممکن‌سوالی بپرسه‌چیزیبگه‌نتونم‌چواب بدم..هرشب از ساعت ۱۰تا ۱۰.۵چواب میده.یه اقای روحانیه.حتی منم‌نمیشناسه شمارشو دارم

خدایااااا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چندماه پیش انجام دادم ،کاملا درست بود 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
منم چندماه پیش انجام دادم ،کاملا درست بود 

لطفا درخواستمو قبول کن

و اینکه اگه امکانش هست خوابتو برای دوستان‌بگو‌و اینکه بعدچندماه چه‌اتفاقی افتاد زوهم‌لطعا بگو

خدایااااا شکرت...
لطفا درخواستمو قبول کن و اینکه اگه امکانش هست خوابتو برای دوستان‌بگو‌و اینکه بعدچندماه چه‌اتفاقی اف ...

اولش معنی خوابو نفهمیدم فکر کردم همینجوری یه خواب معمولی دیدم

یمدت طولانی بود که حاجتی داشتم. ولی هر دعایی می‌خوندم نمیشد دیگه داشتم ناامید میشدم که گفتم بذار این روشو امتحان کنم ببینم کی حاجت روا میشم 

خواب دیدم رفتیم مشهد بعدش پدرم کتش رو درآورد و گذاشت کنار، دقیقا همین اتفاق افتاد اولش رفتیم مشهد و بعد پدرم بازنشسته شد و منم به حاجتم رسیدم 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
افقی بخوابیم؟ یا عمودی؟  این میشه با شکل توضیح بدی؟  بعد برای ازدواج چه نیت بکنم؟ دوست د ...

عزیزم افقی عمودی رومن نمیدونم.برات توضیح دادم...ببین قبله کدوم سمته وقسمت جلوبدنت روبه اون باشه....وقتی تنظیم بشی روی دست راست میوفتی..میخوای زنگ بزن مراجع شهرتون ازش بپرس باتلفن بهترتوضیح میدن

ازدواج همین رو نیت کن..یابپرس همسرم رونشونم بدید

یابپرس چه سنی عروسی میکنم

فقط یه سوال...خبرشم بهم بده..گلی نگران نباش یه خانمیمم 36بودانجام دادخداروشکر 1ماه بعدم اتفاق افتاد.نامزدش پزشکه متخصص و.............دیگه خبرندارم عقدکردن یانه.نامزدرو خبردارشدم.بعدم سنت نه خیلی بالاس نه خیلی پایین.اینجارو نگاه نکن همه 16عروسی میکنن من مامانم 16که هیچ 20هم میگفت بچس یعنی زوده

خدایااااا شکرت...
سلام گلم واقعا هرسوالی داشتم راجع به اون خواب دیدم روش خیلی عالی و جالبیه ممنونم ک گفتی.

سلام عزیزدلم

مرسی که گفتی

بعدهرچی توخواب دیدی توواقعیتم عین همون اتفاق افتاد؟

خدایااااا شکرت...