2777
2789

یک کمی پول شاید باشه. مانتو و شلوار و شال بگیر.

اگر زیاد بود یک دست لباس مهمانی بگیر. فقط پوشیده باشه بشه همه جا پوشید.  اگر باز هم توش پول بود یک جفت کفش بخر برای مهمانی رفتن. 

اینقدر گرونیه.. که نگو. 

توی عزیرمدبلاخره داد کارتشو

آره منم 

فداتشم قبلا هم میداد ولی بعدش سرم منت میزاشت می‌کوبید اینجوری نبود ک نده منم میدیم میکوبه سرم نمیخریدم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موجودی بگیر قبلش هرچی هم لازم داری بگیر کیف کن مبارک باشه😂😁

زیاده پول توش😉فدات

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
2805
عزیزم وقتی داده دیگه اینکار بکنی دیگه بهت کارت نمیده

میده چرا نده بازم کولی بازی درمیارم تا بده

بازم مهمونی نمیرم 

دختر باید بپوشه پاره کنه والا 

تو این ۳ سال پوسیدم از بس هیچی نخریدم 

منم حسرت خريد به دلمه البته جايي نداريم بريم بابام ميگه عيد ماله پولداراست 

الهیی عزیزم ما هم جای خاصی نمیریم 

ولی عقده شده از بس نداشتم نپوشیدم نخوردم 

فدای تو.خوش بگذره جامنم بخر یه خورده آروم شم .

🥲🥲چشم عزیزم

منم حسرت خريد به دلمه البته جايي نداريم بريم بابام ميگه عيد ماله پولداراست 

بابات انگار یادش رفته بگه عید مال پولداراست تا لباسای نو بخرن و تعطیلاتو برن سفرای انچنانیو خوش باش 

تابستونم مال پولداراس تا دائم برن استخرو شناو لباسی تابستونه بخرن کل رستورانای شهرشونو بگردن 

پاییزم مال پولداراست تا لباسای شیک بخرن و برن جاهای شیکتر عکسای خوشگل بگیرن 

زمستونم مال پولداراست تا پالتوهای گرونو خوشگل بخرن برن اسکی و برف بازیو ....

اصن زندگی مال پولداراست ماهم این وسط مسطا نفس میکشیم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
یک کمی پول شاید باشه. مانتو و شلوار و شال بگیر. اگر زیاد بود یک دست لباس مهمانی بگیر. فقط پوشیده با ...

همشو میگیرم خواهرم همه شووووو

کارت دستم اومده از فرصت استفاده میکنم

همشو میگیرم خواهرم همه شووووو کارت دستم اومده از فرصت استفاده میکنم

اسی چقد پول توشه؟ من الان نگران باباتم یا خودشو میکشه یا تورو 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
خوراکی های خوشمزه هم کنارش بخر برا خودت    

اینو نمیزارن از بس خوراکی نخریدم نخوردم 

روم نمیشه ب مامان گفتم برم از سوپر مارکت ی چیزی وردارم تا این حد نخوردم ک خجالت میکشم 

2810