2777
2789
پس وضع مالیتون خوب نیست. بیچاره ها گناه دارند.. الان کل مملکت اینطوری شده.  دلار بالا رفته. مرد ...

متوسطی

اونقدر هم فقیر نیستیم که من ۲سال هیچی نخرم 

به هر حال گذشته ها گذشته عزیزم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکتو خوندم شامم برو پیتزا بخور😁😍

امم چیزه کارتشو گرفت دوباره دعوا کرد فحش داد 

دیگه حس خرید ندارم‌عزیز دلم نه لباس میخام نه پیتزا 

بیخیال🙃🥰

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
2805
امم چیزه کارتشو گرفت دوباره دعوا کرد فحش داد  دیگه حس خرید ندارم‌عزیز دلم نه لباس میخام نه پیت ...

عزیزم☹️اشکال نداره😘

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
سلام من الان دیدم اخرش چی شد خریدی ؟

سلام  آره فدای تو 

دیروز حدود ۲ونیم خرج کردم تازه نصف وسایلمو خریدم بازم میرم بخرم😁

ی بلوز مجلسی و ی شلوار مام فیت ذغالی و ی شلوار مشکی مجلسی راسته و چنتا لوازم آرایشی و ... هنوز مونده 

کسب و کار اینترنتی سراغ نداری بهم معرفی کنی ؟  نوشته بودی قبلا انجام میدادی

عزیز یه کاری بود آراد برندینگ که گوگل بزنی خیلیا راجبش تاپیک زده بودن همین نی نی سایت ولی متاسفانه ی هفته میشه کار تعطیل شده 

کامنت گذاری بود و بابت هر کامنت ۵۰۰ تومن میدادن 

الان من هم بیکارم اگه تو پیدا کردی بهم بگو 🙁❤