2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست
مادرشوهر من همیشه میگه مادرها دوس دارن هم دختر داشته باشن هم پسر ولی برای خود بچه ها اینکه هم جنس با ...

بله وگرنه برای مادر پدر فرق نداره ،من واقعا برام فرق نداشت دختر و پسر

بچه ها هم بازی دارن خوبیش اینه

من همه بدنم سرده دستام پاهام ولی شکمم گرم دیگه دست خداست

انشاالله که خیره.....کی میری سونو؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوست دارم......شوهرم دختر دوسته

انشالله یه شازده پسر بیاری  

خاله منم خیلی پسردوست داشت دوتا دختر داشت ولی دوست داشت پسر باشع شوهرش میگفت تو از بس پسر دویت داری برعکس میشع ولی خدا رو شکر سومی پسر شد 

2805
خدا برات نگه اشون داره  دومی دلت نمیخواست دختر باشه؟ دروغ چرا خیلی دلم میخواد بچم پسر باشه&nb ...

الهی انشالله هرچی از خدا میخوای و به صلاحته همون بشه 

من واقعیت سر دومی تیغه ی بینیش دیده نشد توی سونو  نمیدونی چه عذابی کشیدم تا بفهمم سالمه 

برای همین فقط سلامت بچه برام مهم بود 

انشالله یه شازده پسر بیاری   خاله منم خیلی پسردوست داشت دوتا دختر داشت ولی دوست داشت پسر باشع ...

الهی خدا نصیب خودت هم بکنه یه پسر سالم و صالح و خوش قد وبالا انشاالله.......اگه بادت موند رفتی سونو تو همین تاپیک بیا من رو ریپلای کن بگو بچه ت چی بود

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بله وگرنه برای مادر پدر فرق نداره ،من واقعا برام فرق نداشت دختر و پسر بچه ها هم بازی دارن خوبیش این ...

برای منم هیچ فرقی نداره خواهرم هم دختر داره هم پسر هر وقت حرف میشه یه جوری میخواد تو سر من بزنه که دختر ندارم و کلا از محسنات دختر داشتن میگه به خدا من ذره ای برام فرق نداره بچه دختر باشه یا پسر فقط میگم سالم باشه 

حالا یادم نرفته چه قدر رژیم گرفت و کلی دعا کرد پسر دار بشه ولی من اهل با حرفام بقیه رو ناراحت کنم نیستم

من ۲۵ میرم انشالله

انشاالله جنسیت دلخواهت باشه و همه ی وجودت پر از شوق و شادی بشه.....بهترین سال عمرت رو شروع کنی.....

من اولیم دختر دومیم دختر دوسال و دوماه بهم دارک اولش دوس داشتم دومیم پسر باشه ولی الان ک همبازی شدن باهم کنار میان میگم خداروشکر دوتا دختر دارم

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

بچه همجنس باشه بهتره برا خودشون

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
منم یه پسر دارم دومی باردارم ولی هنوز جنسیت ش معلوم نیست دوست دارم دختر باشه🥰 ولی انشالله هرچی صلاح ...

انشالله سالم باشه و همونی که میخوایی 

چند هفته ای

2810