دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله دختر بود.......خودم دلم پسر میخواست......ولی الان انقدر دوسش دارم که حد و اندازه نداره.....خیلی ...
درسته چه دختر چه پسر دوست داشتنی هستن اولاد ادم از هرچیزی عزیز تره من دخترم شد همه کسم امید زندگیم همدم ولی دروغ چرا دلم میخواد یه حامی کوچلو هم داشته باشم 😍
درسته چه دختر چه پسر دوست داشتنی هستن اولاد ادم از هرچیزی عزیز تره من دخترم شد همه کسم امید زندگیم ه ...
انشاالله که خیره.....بله دقیقا درست میگید ولی خدا مصلحت ما رو بهتر میدونه......الان وقتی دوتا دخترام با هم بازی میکنند میبینم چقدر به درد هم میخورند......من همسرم راضیه سومی رو هم بیارم.....میگه اگه دوست داری بیار.....موقعیتش رو هم دارم ......ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
دوتادختر دارم یکی ۱۰سال یکی ۱۴ سال اونموقعها دلم میخاست پسرباشه دومی اما الان اگه سومیم بخوام بیارم دوس دارم دختر باشه البته شوهرم میگه فقط اگه دختر میاری دوسه سال دگه باردار شو
دخترم نفسم ،محمد عشق مامان پس کی میای .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،