2777
2789
عنوان

دوستان مهربون من حالم خوب نیست😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 203 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسف شدم ادم این وقتا نمیدونه چی باید بگه...میدونم میون اینهمه همدردی و تسلیت محاصره شدی اما کسی واقعا نمیدونه چی کشیدی...چی میکشی...دل بسپار به معجزه زمان...خدا کمکت کنه
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
سعید همیشه بهم میگفت من بغلتو دوست دارم بغلت آرومه......وقتی خواب بود نازش میکردم و باهاش حرع میزدم........بخدا حالت دونه دونه مژه هاش و ابروهاش یادمه
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
واییییی نگو تروخدا حالم بد شد

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بهار واقعا متاسفم. میدونم نمیتونم حتی ی ذره درکت کنم چون تصورش موی تنمو سیخ میکنه. ولی از خدا میخام بهتون صبر بده ،
👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
عزیزم حالم بد شد حالت تهوع دارم باز میرم ولی اینستا میسازم حالم بهتر شد هیچی نمیتونم واسه دلداریت بگم چون میدونم از نابودم اونورتری شبت پر خوابای خوب از عشقت
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق... تو برمیگردی من به این ایمان دارم...
وقتی خواب بود دستشو نیگرفتم....شبا شیفت بوو می اومد خونه بغلم میکرد میخوابیدم......بیرون راه رفتنی حتما باید دستمو میگرفت......خدایا طاقت ندارم.......
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
مامان جان چندوقته؟؟

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله