2777
2789
عنوان

پسرم تمام طول مسیر را گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 52 پست
شلوقی کرد اونجا

اسمش رو خودشه بچه

توقع نداشته باش اندازه یه ادم عاقل و بالغ ربتار کنه

شوهر شما که بزرگساله نمیتونه رفتارشو کنترل کنه بچه رو عذاب میده بهش استرس واردمیکنه

اونوقت میخواد بچه سه ساله بشینه و صداش در نیاد که چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبردین گفتاردرمانی؟براکوچولوتون دعامیکنم 

پسرم اصلا گریه نمیکنه خیلی کم پیش میاد، چندروز همش گریه میکرد نق میزد امروز متوجه شدم کف دستش خار کاکتوس رفته عفونت کرده، قلبم اتیش  گرفت وقتی دیدم الان بغض دارم از اینکه چطور نتونست بهم بگه خودمم نفهمیدم😞😞😞

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
پسرم سه سال و چند ماهشه نمیتونه حرف بزنه دلم آتیشه براش، تورو  خدا نذار دیگه تهدیدش کنه

نگران نباش عزیزم دوتا بچه های منم بعد از 3 سالگی زبون باز کردن اصلا بهش فشار نیار که خوب نیست من حتی دکترم نبردم یه دفعه همه چی گفتن هیچ مشکل کلامی هم ندارن فقط باید بدون استرس باهاش حرف بزنی شبا قصه بگی لالایی وشعر کودکانه بخونی نمیخواد اونو مجبور کنی همرات بخونه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چقدرمظلوم عزیزدلم خداحفظش کنه اشاره هم نمیکرد؟

میپرسیدم چیشده با زبون خودش میگفت که بچه  همسایه زده 

حتما دردش  میومده الکی خیالبافی میکرده، خیلی کلمه  بلده ولی جمله نه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
2810