2777
2789
عنوان

پسرم تمام طول مسیر را گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اینکه از زدن بدتره

زدن همون لحظه دردش میاد و شکنجه فیزیکیه

تهدید روحشو شکنجه میده

بگو نکنخ اینکارو.روان بچه رو اسیب میزنید بعدا خودتون باید دنبال درمانش باشبد

تاثیرشو چندسال دیگه میبینه

درضمن پدر و مادر شدن یعنی من قبول کردم مسئولیت یه بچه رو به عهده بگیرم

بچه اگه از خانواده و خونه ای که داره توش زندگی میکنه هم قرار باشه بترسه

که دیگه هیچی

اونوقت توقع دارید این بچه ارامش داشته باشه درس بخونه موفق بشه؟

نکنید خواهشا

اون بچه تنها پناهش خانوادشه

شلوقی کرد اونجا

عزیزم بچه است دیگه 

باید مراقب باشید آسیب نزنه به وسایل دیگران. 

یکم تحمل کنید تا بگذره 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

اوردن بچه وقتی مطمئن نیستید از آیندش ظلمه

من باشم میزنم تو دهن کسی ک بخواد بچمو تهدید کنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
2810