2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست
نی نی یار های محترم لطفا بعد از 6 ماه تقاضای کمک به داد من برسید من نمی تووووووووووووووووووووووونم وارد کلوپ ها بشم درست بعد از تغییرات سایت که محیط کلوپ ها را جداسازی کردن من هر وقت یوزر و پسورد میدم پیغام میده ایمیل ثبت نام را تایید نکردید وقتی هم تقاضای ارسال مجدد میدم پیغام میده ایمیل و کاربری با هم تطابق ندارد لطفا یک شیر پاک خورده ای تو این سایت پیدا بشه مشکل من را حل کنه
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نی نی یار عزیز امروز دیدم تاپیک من از حالت سنجاق خارج شده.میشه خواهش کنم دوباره سنجاقش کنید؟ هست تاپیکایی که مقطعی بوده اما هنوز سنجاقن اما تاپیک من که هنوز مشکل دارم سنجاق نیست... تشکر http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647
خانم نی نی یار معیار پست نامناسب یا تاپیک نامناسب چیه ؟ صرف مخالفت بعضی اعضا و هم خوانی نداشتن با عقاید عده ای یه تاپیک باید تعطیل بشه ؟ پس معنی تبادل نظر چیه ؟ اگه همه هم عقیده باشن که تبادلش معنی نداره .... ضمنا در این چند روزه گویا هدف از نی نی سایت صرفا مسائل خانوادگی و... شده چون تاپیک های بحث ساز و قابل تفکر حذف شدن . این طوری خیلی از اعضا رو از دست میدید... چون همه دغدغه یکسانی ندارن ...
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
سلام نی نی یار جان!میخام نام مستعارم رو تغییر بدم.چیکار کنم؟
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
نام مستعار من رو هم بزنید:*آرامش* . ممنون
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
سلام نی نی یار عزیز میخوام با یکی از دوستام چت انلاین داشته باشم ولی هر چی رو گزنیه آنلاین چت کلیک میکنم برام باز نمیکنه.چیکار کنم درست بشه؟ مرسی
ذهن های بزرگ درباره ایده ها صحبت میکنند ذهن های متوسط درباره رویدادها حرف میزندد ذهن های کوچک درباره دیگران میگویند.............. ((((یه جایی خوندم اگه مشکلات زیادی بر سر راهتون قرار گرفت سیل صلوات راه بندازین.همانگونه که سیل همه چیز پیش رویش را میشوید و میبرد صلوات هم مشکلات را میبرد.لطفا برام سیل صلوات راه بندازین)))))))
سلام نی نی یار عزیز به کمکتون احتیاج دارممممممممممممممممممممم میخام تاپیکایی ک قبلا داشتم و الان حذفشون کردم و دیگه نداشته باشم چون میترسم برام مشکلی بشه ... لطفا جوابمو بدین امکانش هست؟یا باید اکانتمو حذف کنین؟ من منتظرم خیلی ممنون
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
2810