2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستای گلم شما ها چه جور دارو یا ویتامینی مصرف میکنید ؟ودیگه چه کارهای برای سلامتی زیبا شدن وباهوش شدن نی نی های گلتون انجام می دید اینجا هم بگید تا همگی بتونیم استفاده کنیم
ریحانه جان عزیزم نگران نباش. به نظر من بهتر از دکترت بپرسی به چه دلیل سونوی 4 بعدی بهت داده؟ و نگرانیتو باهاش مطرح کن. اگه بر حسب ضرورت سونو داده، خوب یک مسئله دیگست. و اگر صرفا بخاطر تمایلی که ممکنه خودت نشون داده باشی داده باشه ، می تونی کنسلش کنی. راستی تو هفته چندی؟ دکترت کیه؟

کسی را نمی شناسم که سونوی 4 بعدی رفته باشه اما بین دوستام کسانی هستند که طی بارداریشون 2یا 3 بار سونوی 3 بعدی رفتند و الان بچه های کاملا سالمی دارند. بگذریم از این که این حرف هایی که در مورد ضررهای سونو 3 یا 4 بعدی می شنوی ، در حد احتمالات است.
سلام سلام صد تا سلام .
عرض کنم به خدمتتون که جنسیت نی نی من هنوز مشخص نشده . ولی از اونجایی که به خاطر آزاد شدن یارانه ها همه چی داره گرون میشه ، من و همسری دل به دریا زدیم و رفتیم تیکه های بزرگ رو خریدیم . البته با پول مامانم . هه هه هه
مونایی جون
کالسکه و کریر و ساک و روروک رو آبی فیروزه ای گرفتیم . مارک baby co از طبقه پایین پاساژ فردوسی سر چهار راه خسروی قیمتش هم همش شد دویست و هفتاد هزار تومن.
تخت و کمد هم رنگ فیروزه ای روشن و سفید سفارش دادیم . تو جاده شاندیز سیسمونی گوگولی. قیمتش هم شد ششصد و ده هزار تومن . البته دکور جدا نخواستم چون جام تنگه .

تختش هم نوزاد نوجوانه- تخت نوزادش تکون می خوره .بعد هم که نی نی بزرگتر شد میشه تخت نوزاد رو گذاشت پایین و زیرش یک تخت نوجوانه که بچه از اون استفاده می کنه .
سعی کردیم رنگی باشه که هم به دختر بخوره هم به پسر . قرار بود سبز پسته ای بشه که همسرس گفت فیروزه ای بهتره . ( فکر کنم کمی پسرونه است) اگه دختر شد با رنگهای شاد تزئینش می کنم .
راستی مامانای گل شما هم شروع کنید دیگه همه چی گرون میشه ها . نمی دونید چه لذتی داره . کلی خیالم راحت شد .

مونایی جون سناباد هم سیسمونی هست . ولی قیمتهاش از پاساژ فردوسی گرونتره . 17 شهریور ارزونتره که تنوع جنس کمتره .
سرویس چوب هم اگه خواستین تولیدیهاش هم جاده شاندیز هست هم جاده طرقبه . البته چهار راه برق هم هست .
اگه سؤالی بود در خدمتم .

سلام دوستان من شنبه بدون هیچ دلیلی لک دیدیم و دکترم سونو اورژانس داد و تو سونو هیچ مشکلی نبود ولی دکتر گفت نباید لک میدیدی از اول هم لکی ندیده بودم الان هفته 18 هستم کسی تجربه من رو داشته؟
راستی من دوست داشتم تا لحظه اخر جنسیت فینگیل رو ندونم ولی سونو اینبار اصلا حواسم نبود انقدر تو فکر ضربان قلب و سلامتی جنین بودم که یه دفعه دکترگفت نینی پسر، این رو برای دوستانی که در مورد جنسیت پرسیده بودن گفتم
برای همه ارزوی سلامتی می کنم من که دکترم 1هفته استراحت مطلق داد:(
2810