2777
2789

شاید چون در مورد دوست پسر بود

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر نبود نامزد بودن

نامزد بودن دیگه چرا زنداداشش رو میبرد؟؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

واقعا چرا زنداداششو میبرد وقتی نامزد بودن؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
میگفت رسم خانوادمون اینه تا عقد رسمی باید اینطور باشه🙄😐

اها😐😹

بنظرم همش مشکوک بود اخه این دوره زمونه والا کسی کسی و نمیبره سر قرار اونم کی زنداداش من که باور ندارم والا اخه دخترا الان با رلشون انگار زنو شوهرن چه برسه صیغه باشی

هیچ چیز همیشگی نیست ٫٫٫٫
بنظرم همش مشکوک بود اخه این دوره زمونه والا کسی کسی و نمیبره سر قرار اونم کی زنداداش من که باور ندار ...

منم باور نکردم ولی اسکرین گذاشت چه حوصله ای داره بره اسکرین بسازه

منم باور نکردم ولی اسکرین گذاشت چه حوصله ای داره بره اسکرین بسازه

اخه فک کن الان یه کیس با اون شرایط بیاد دخترا رو هوا میزنن خودشون با پسره تنها باشن بعد با زن داداش بره‌.‌‌....والا دخترا الان اصلا اهمیت به یکی نمیدن زن داداش تازه..‌‌.‌فیسم میدن بهش بابا اسکرین کاری نداره

هیچ چیز همیشگی نیست ٫٫٫٫