2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کوتاه نیستی رو به بلندی ولی شوهرتون کوتاه...من خودم ۱۶۱شوهرم ۱۷۸ دکتر گفت دخترت ۱۴۵میشه😂😂😂الا ...

دکترا کمترین حد رو میگن که مثلا وقتی از اون میزان بلندتر میشن بگن کار خودشون بوده،

تازه بعد از بلوغ هم حدود ۸ سانت قد میکشن

بله کلاس سومه متولد آبان ۹۳ ‌وزنش الان ۴۰زیاده به نظر خودم 

دخترم اردیبهشت ۹۳

هله هوله بهش ندید، ساعت ۹ بخوابه، بال و کتف مرغ ندید،سویا ندید، مکمل هم کلسیم امگا سه و ال ارژنین دکتر داده

دکترا کمترین حد رو میگن که مثلا وقتی از اون میزان بلندتر میشن بگن کار خودشون بوده، تازه بعد از بلوغ ...

دخترم با قد ۱۳۳بلوغش شروع شده به نظر خودم کمتر از ۱۶۰نمیشه دکتر دفه دوم گفت قدش ۱۵۳میشه ..حالا هر دفه میبرم بیشتر میگه😂

دخترم اردیبهشت ۹۳ هله هوله بهش ندید، ساعت ۹ بخوابه، بال و کتف مرغ ندید،سویا ندید، مکمل هم کلسیم امگ ...

متاسفانه هلع هوله تو مدرسه هرروز میخوره دیر میخابه مکمل هم دکترش هیچی نداد

دخترم با قد ۱۳۳بلوغش شروع شده به نظر خودم کمتر از ۱۶۰نمیشه دکتر دفه دوم گفت قدش ۱۵۳میشه ..حالا هر دف ...

از ۱۶۰ هم بلندتر میشه، تازه آمپول رو قطع کردید تا یکسال هم ممکنه بلوغ طول بکشه بعد از بلوغ هم باز قد میکشن

متاسفانه هلع هوله تو مدرسه هرروز میخوره دیر میخابه مکمل هم دکترش هیچی نداد

سبک زندگیشونو درست کنیم خیلی تاثیر داره، من با همین چیزای ساده از ۱۳۵ شد ۱۴۰ حدود شش ماه کمتر، هفته دیگه میبرم سونو خدا کنه همه چی خوب باشه

از ۱۶۰ هم بلندتر میشه، تازه آمپول رو قطع کردید تا یکسال هم ممکنه بلوغ طول بکشه بعد از بلوغ هم باز قد ...

من اگه براش آمپول نمی‌زدم الان قدش خیلی بلندتر بود آمپول جلوی جهش رشد رو میگیره

سبک زندگیشونو درست کنیم خیلی تاثیر داره، من با همین چیزای ساده از ۱۳۵ شد ۱۴۰ حدود شش ماه کمتر، هفته ...

پناه برخدا ایشالله همه چیز باب میلمون پیش بره دخترامونم سالم و عاقبت به خیر بشن 

پناه برخدا ایشالله همه چیز باب میلمون پیش بره دخترامونم سالم و عاقبت به خیر بشن 

انشاالله همیشه سلامت باشن، دختر کوچیکمم ۷ سالشه اضطراب اونم دارم، البته فقط پرمو هست و علائم دیگه ای نداره