2777
2789

من یادمه اون موقه یه انژیوکت وصل کردن به دستم توی سه تا لوله ازمایش خون گرفتن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه چه منظور میخوای هرمونی قبل بلوغ منظورته یا بعدش مثلا همونکه روز سوم قاعدگی میخوان 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اینجوری خیلی بهتره تا اینکه 3بار بگیرن

اره نمیان خو سه بار سوراخ سوراخ ادم کنن که یه انژیوکت مزنن 😂😂🤦‍♀️

نه گلم دخترم بلوغ زودرس داره بخاطر اونه

اها اون یادمه منم رفتم همینجور کردن نگران نباش 

مرسی گلم شما بلوغ زودرس داشتی؟؟ 

نه ولی رشد قدیم خیلی کم بود من تو کل دوره ابتدایی کلا 3سانت رسد کردم یادمه 12سالم که بود قدم 122سانت بود که علائم بلوغم داشتم ولی هنوز یک سال دیگه مونده بود بلوغم برسه دکتر واسم همون موقه داروهای هرمونی و مکمل نوشت قدم رسید 150تا 

نه ولی رشد قدیم خیلی کم بود من تو کل دوره ابتدایی کلا 3سانت رسد کردم یادمه 12سالم که بود قدم 122سانت ...

عزیزم شما همونی بودی که گفتی خودمو خاهرم آمپول رشد زدیم گفتی خاهرم دوتاشو باهم زده هم رشد هم آمپول تاخیر در بلوغ؟؟؟ 

عزیزم شما همونی بودی که گفتی خودمو خاهرم آمپول رشد زدیم گفتی خاهرم دوتاشو باهم زده هم رشد هم آمپول ت ...

اره عهه واسه شما توضیح دادم مجدد تاپیک زدین 😂😂😂🤦‍♀️عزیزم چه مامان نگرانی نگران نباشین