2777
2789
اون جهش هم خودش یکدفعه کلی بلند میشن نگران نباشید،خدا کنه حداقب تا ۱۳ سالگی پریود نشن

..من بیشتر نگران پریودشم تا قدش ولی اگه قبل از ۱۱سالگی پریود بشه براش دوباره آمپول میزنم.‌دکتر گفت اولین پریودی میتونی بزنی

انشاالله همیشه سلامت باشن، دختر کوچیکمم ۷ سالشه اضطراب اونم دارم، البته فقط پرمو هست و علائم دیگه ای ...

اونم از الان ببر تحت نظر دکتر که خیالت راحت شه..من همین یه بچه رو دارم رو دستمو داغ کردم هیچ وقت به بچه دوم فک نکنم یکساله روح ورانم داغون شده سر بلوغش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

..من بیشتر نگران پریودشم تا قدش ولی اگه قبل از ۱۱سالگی پریود بشه براش دوباره آمپول میزنم.‌دکتر گفت ا ...

مرتب سونو ببرید، آره خدایی زیر ۱۱ سالگی خیلی خیلی سخته، ولی بنظرم طبیعی تا ۱۱ سالگی نمیشه استرس نداشته باشید، محیط خونه هم براش شاد کنید، من اگه کار به آمپول برسه دخترم اصلا همکاری نمیکنه، یه آزمایش بردم غش کزد، خودمم نشستم وسط آزمایشگاه های های گریه کردن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اونم از الان ببر تحت نظر دکتر که خیالت راحت شه..من همین یه بچه رو دارم رو دستمو داغ کردم هیچ وقت به ...

بدبختی دکتر اصلا مریض جدید نمیبینه، باید ببرم شهر دیگه که برام مقدور نیست، برای دختر بزرگمم با بدبختی و نامه از بیمارستان و پارتی نوبت گرفتم

بدبختی دکتر اصلا مریض جدید نمیبینه، باید ببرم شهر دیگه که برام مقدور نیست، برای دختر بزرگمم با بدبخت ...

ببرید متخصص کودکان هم مشکلی نیست فقط سنو وعکس مچ دست مینویسن‌.بعدا اگه بفهمن مشکلی هست خوده متخصص اطفال ارجا میده به دکتر غدد

مرتب سونو ببرید، آره خدایی زیر ۱۱ سالگی خیلی خیلی سخته، ولی بنظرم طبیعی تا ۱۱ سالگی نمیشه استرس نداش ...

عزیزممممم..دختر من فقط برای بار اول گریه کردی ۸تا آمپول بعدی رو اصلاااا..گریه نکرد ‌.خیلیییی استرسیه دخترم متاسفانه 

ببرید متخصص کودکان هم مشکلی نیست فقط سنو وعکس مچ دست مینویسن‌.بعدا اگه بفهمن مشکلی هست خوده متخصص اط ...

درسته، ما آزاد هستیم خودمم‌میتونم ببرم سونو و عکس بگیرم، دختر بزرگم اینقدر اضطراب و استرس بهمون داده که جرات ندارم کوچیکه رو ببرم

مرتب سونو ببرید، آره خدایی زیر ۱۱ سالگی خیلی خیلی سخته، ولی بنظرم طبیعی تا ۱۱ سالگی نمیشه استرس نداش ...

الان متاسفانه مدرسه دخترم چرخشی هستش فقط وقتی دسته صبحه میتونم ببرم باشگاه بخاطر همین وزنش زیاد شد تابستان به امید خدا هرروز میبرمش که لاغرشه کمی

عزیزممممم..دختر من فقط برای بار اول گریه کردی ۸تا آمپول بعدی رو اصلاااا..گریه نکرد ‌.خیلیییی اس ...

انشاالله همیشه سلامت باشه و دیگه نیاز به تزریق نباشه، دختر من اینقدر ترسو هست که کسی باورش نمیشه، هنوز هرشب باید همه عروسکهاشو بخوابونه و غذا بده، خیلی کوچیکه بخواد وارد دنیای بزرگها بشه

انشاالله همیشه سلامت باشه و دیگه نیاز به تزریق نباشه، دختر من اینقدر ترسو هست که کسی باورش نمیشه، هن ...

عزیزم ممنون همچنین دخترای گل شما.. دوسه سال دیگه شاید به استرس این روزامون بخندیم‌‌‌.

آره من چقدر استرس زردی نوزادی رو کشیدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وای منمممممم.. دخترم زردی داشت بستری شد فقط گریه میکردم بعد ۴ماهگی ریه ش عفونت کرد پارسالم باقلع خورد نگو فاویسم بوده نوزادی به من نگفتن .‌.تا سر حد مرگ رفت خدا رحم کرد به دخترم

وای منمممممم.. دخترم زردی داشت بستری شد فقط گریه میکردم بعد ۴ماهگی ریه ش عفونت کرد پارسالم باقلع خور ...

الانم مدرسه میرن درگیر سرما خوردگی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کلا بچه ها تا بزرگ بشن همینن ما باید قوی باشیم.

راستی واکسن انفولانزا امسال زدم بنظرم خوب رود، شماهم میخوااید با دکترش مشورت کنید سال دیگه بزنید

الانم مدرسه میرن درگیر سرما خوردگی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ کلا بچه ها تا بزرگ بشن همینن ما باید قوی باشیم. ...

خخخ دختر من الان سرما خورده از اول مهر ۴باره مریض میشه ..نزدم تا حالا براش