2777
2789
کلاس والیبال میرم تو خونه هم طناب میزنه الان روزی 200تا بارفیکس هم میره احتملا فوتسال هم ببرمش

خب دیگه چه عالی حواست به رژیم غذاییشم باشه بهش شیر و لبنیات بده چربی و کربوهیدراتم کم کن واسش 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران عوارضشم نباش بنظرم الان بلوغش برسه بیشتر عذاب داره تا عوارضشش نگران نباش منکه سالمم عوارض خاصی ...

اره عزیزم درست میگی خودمم یه وقتایی همین حرف شما رو میزنم... یه خانومی تو همین سایت کلی پشیمونی می‌کرد که از دخترش قافل بوده دکتر نبرده تو 8 سالگی پریود شده خیلی ناراحت بود بنده خدا

خب دیگه چه عالی حواست به رژیم غذاییشم باشه بهش شیر و لبنیات بده چربی و کربوهیدراتم کم کن واسش  

شیر روزی 2تا 3لیوان میدم روزی دو قاشق هم کشک محلی میخام شربت کلسیم خارجی هم براش بخرم.. خیلی به تغذیش میرسم خدا کنه جواب بده

اره عزیزم درست میگی خودمم یه وقتایی همین حرف شما رو میزنم... یه خانومی تو همین سایت کلی پشیمونی می‌ک ...

اره بابا اینجور دخترتون همیشه به روتون میاره میگه چرا واسم کاری نکردید الان جایی واسه پشیمونی نیست اینقدر تاپیک نزن دیگه استرست بیشتر میشه به هیچیم فکر نکن گلم به بعدش فکر کن که دخترت خوشحاله

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شیر روزی 2تا 3لیوان میدم روزی دو قاشق هم کشک محلی میخام شربت کلسیم خارجی هم براش بخرم.. خیلی به تغذی ...

قطعا جواب میده نگران نباش والا اینجور دخترتم استرس میگیره دخترت امیدش به شما هست حواسش پرت کن که توجه نکنه به بلوغش که تو روحیش تاثیر بزار و افسرده بشه اصلا نشون نده که استرس داری جلوشم زیاد بحث نکن فکر میچنه نریض هست

قطعا جواب میده نگران نباش والا اینجور دخترتم استرس میگیره دخترت امیدش به شما هست حواسش پرت کن که توج ...

الان بهم گفت مامان تو چرا همیشه استرس داری😓پیشش بحث نمیکنم دیگه اولشم نکردم ولی خودش فهمید

الان بهم گفت مامان تو چرا همیشه استرس داری😓پیشش بحث نمیکنم دیگه اولشم نکردم ولی خودش فهمید

بچه ها خیلی باهوش شدن کامل میفهمن مادر ستون خانواده هست اگه ستون خانواده پایه هاس سست باشه کله خانواده اذیت میشن یکمم به فکر خودتون باشید شما هم یه ندت ذهنتون ازاد کنید تفریح برید باشگاه برید یه کاری کنید یه مدت از فکرش بیرون بیاید

بچه ها خیلی باهوش شدن کامل میفهمن مادر ستون خانواده هست اگه ستون خانواده پایه هاس سست باشه کله خانوا ...

الان خیلی بهترم اولا یه مرده متحرک بودم سعی میکنم از این بهترم بشم

عزیزم اگه سرکار هستی میتونی برام بپرسی؟؟ ممنونت میشم

پرسیدم عزیزم، 

اول نمونه گیری اولیه انجام میشه، بعد کلونو دین باید بخوره، بعدش هر ۳۰   ۶۰   ۹۰ مجددا نمونه گیری با سوزن انجام میشه، 

که بعد از خوردن کلونو دین، ممکنه کمی بیحال بشه و یا فشارش بیاد پایین، که عادیه