2777
2789
اره عهه واسه شما توضیح دادم مجدد تاپیک زدین 😂😂😂🤦‍♀️عزیزم چه مامان نگرانی نگران نباشین

خودمو مقصر میدونم که دخترم اینجوری شده خیلیییی نگرانم خیلییی از عوارض آمپول میترسم ولی دیگه انتخابش کردم 

اره صد تا تاپیک زدم دیگه خل شدم 😂😂😂

اصلا نگران نباش گلم چیز خاصی نیست اینجور اگه شما تسترس داشته باشید دخترتونم استرس میگیره خیلبا این مشکل داشتن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباش گلم چیز خاصی نیست اینجور اگه شما تسترس داشته باشید دخترتونم استرس میگیره خیلبا این م ...

دخترم الان 8سالو 3ماهشه قدش فک کنم دیگه شده 135...خودم 161 باباش 178 به نظرت هم قد خودم میشه؟؟ 

خودمو مقصر میدونم که دخترم اینجوری شده خیلیییی نگرانم خیلییی از عوارض آمپول میترسم ولی دیگه انتخابش ...

اخه عزیزم چرا خودت و مقصر بدونید بلوغ زودرس که ربطی به شما نداره متاسفانه غذای هایی که همه ماها میخوریم همش هرمونی هست اب و هوا داره تغییر میکنه تمامه اینا تاثیر داره نوع رژیم غذایی ربطی به شما نداره 

از عوارضشم نترس والا من 14سال پیش درمان شدم مشکلم ندارم دختر خالمم مثل ما بود قشنگ الان یه بچم داره بنظرم پشیمون نمیشید

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اخه عزیزم چرا خودت و مقصر بدونید بلوغ زودرس که ربطی به شما نداره متاسفانه غذای هایی که همه ماها میخو ...

فدات بشم خدا عاقبتتو به خیر بکنه.. با حرفات بهم آرامش میدی ناامید ترین آدم دنیام هیچ انگیزه ای ندارم برای زندگی از بس نگران دخترمم

دخترم الان 8سالو 3ماهشه قدش فک کنم دیگه شده 135...خودم 161 باباش 178 به نظرت هم قد خودم میشه؟؟ 

میشه میانگین قد شما به صورت طبیعی باید 163سانت رشد کنه که اگه 5سانت بلنتر یا کوتاه ترم بشه باز ما میگیم طبیعی هست اره انشالا رشد میکنه نگران نباش کناره این داروها و امپول ها حتما کلاس ورزشی مثل والیبال و بسکت بال و اینا بفرستش

میشه میانگین قد شما به صورت طبیعی باید 163سانت رشد کنه که اگه 5سانت بلنتر یا کوتاه ترم بشه باز ما می ...

باز بیشتر نگران عوارض هستم تا قد اخه خودم خانوادم کلا بلندن خاهرام بالای 170 داداشم 194 ادم تنش سالم باشه بختشم بلند 

فدات بشم خدا عاقبتتو به خیر بکنه.. با حرفات بهم آرامش میدی ناامید ترین آدم دنیام هیچ انگیزه ای ندارم ...

قربونت عزیزم 

واسه چیزی که درمان داره که نمیخواد نا امید بشی منم یه مدت همینجور بودم مامانمم حرص میخورد والا رشدم کردم من تازه 10سانت از دختر شما کوتاه تر بودم 11سالمم بود نگران نباش گلم 

میشه میانگین قد شما به صورت طبیعی باید 163سانت رشد کنه که اگه 5سانت بلنتر یا کوتاه ترم بشه باز ما می ...

کلاس والیبال میرم تو خونه هم طناب میزنه الان روزی 200تا بارفیکس هم میره احتملا فوتسال هم ببرمش

باز بیشتر نگران عوارض هستم تا قد اخه خودم خانوادم کلا بلندن خاهرام بالای 170 داداشم 194 ادم تنش سالم ...

نگران عوارضشم نباش بنظرم الان بلوغش برسه بیشتر عذاب داره تا عوارضشش نگران نباش منکه سالمم عوارض خاصی نداره نگران نباش مهم اینکه تا فرصت داره رشد کنه عوارضشش قابل درمانه ولی اگه خدایی نکرده دخترتون پریود شد رشد نکرد همیشه عذاب وجدان دارید ولی الان نه