ببین من اطلاعی درمورد شمع تراپی ندارم ولی ندیدم واسه کسی معجزه کنه😐این یک
دوما اگه هرنیتی داری و یکاری میخوای براش انجام بدی از ته دل انجام بده و شک نداشته باش همون ک گفتی نوشتم و نتیجع نگرفتم چون هی منتظر بودی نتیجه بگیری کارتو بکن و از خدا بخوا دیگ بهش فک نکن چون ب خدا گفتی و خیالت راحت باشه ک میشه فک کن مثلا بابات بیرونه زنگ میزنی میگی برام بستنی بیار دیگ خیالت تخته ک میاره واست هی نمیری زنگ بزنی بگی میاری؟ نمیاری؟ پس درخواست بکن و رها کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش میتونستم روش فکر نکنم و رها کنم،شما الان میگی موقعی که ادم شک داشته باشه نمیشه؟
ببین رها سازی این نیس ک بهش فک نکنی شما باید فکر منفی نکنی همین😐میگم شک نداشته باش منظورم اینه باید با خواستت زندگی کنی و فکر کنی ب دستش اوردی شما الان خونه داشتع باشی هی میگی من خونه دارم یا نکنه مال من نیس؟ نمیگی چون خونه مال خودته نمیدونم خواستت چیه ولی میتونی از سابلیمینال استفاده کنی
ببین رها سازی این نیس ک بهش فک نکنی شما باید فکر منفی نکنی همین😐میگم شک نداشته باش منظورم اینه باید ...
وای عزیزم مرسی واقعا حرفات خیلی روم اثر گذاشت به حرفات گوش میدم و فکرهای منفی از سرم در میارم مثبت فکر میکنم و جوری که انگار به خواستم رسیدم خیلی ممنون🌹
وای عزیزم مرسی واقعا حرفات خیلی روم اثر گذاشت به حرفات گوش میدم و فکرهای منفی از سرم در میارم مثبت ...
عزیزم من از شمع تراپی نتیجه دیدم واقعا عالیه اما باید اصولی انجام بشع توسط شمع تراپ من خودم بارها شمع روشن کردم نتیحه خاصی تدیدم به چندنفرگفتم برام انجام دادن نتیجه ندیدم تابار اخر نتیجه گرفتم چون شمع تراپ اصولی کار میکرد شمع تراپ اسم مادزنباید بپرسه اول ی شمع روشن کنع ببینه شمع تراپی برات نتیجه میده یان بعد شروع کنه