2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
سلام سایه جان برو صفحه اول این تاپیک توضیح داده لینک رو که باز کردی بالای صفحه + ارسال عکس رو میبینی وارد شو عکس رو بزن تیک مسابقه هم بزنوگرنه توی مسابقه شرکت داده نمیشی موفق باشی گلم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروزم چند تا عکس آتلیه بود من که دیگه بیخیال شدم اصلا مسابقه نخواستیم حالم از روند مسابقه بد میشه هر کی هر کیه بیخیاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
چرا تعداد رای ها و بازدید زیر بعضی عکسا و زیر عکس پسر من ثبت نشده. لطفا رسیدگی کنید پس این رایها چی میشه. ضمنا چرا امضای که لینک عکس پسرمه تو کلوپها نمیاد چند بار دیگه هم پست گذاشتم رسیدگی نشد.
میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
سلام یه فروشگاه اینترنتی تخصصی مد و پوشاک راه افتاده که از 30 تا 70 درصد تخفیف میده اما فقط 4-5 روز این کمپین ها رو میذاره...من یک بار ازش خرید کردم..راضی بودم... شما هم یه سری بزنید...ضرر نداره... /http://www.taximoda.com
ارغوان و خورشید جان فقط عکسهایی که گزینه رای دهید دارن تو مسابقه شرکت کردن و عکسهایی که تعداد بازدید و لا یک ها مشخصه تو مسابقه نیستن و تعداد رای ها هم با لا یک فرق میکنه و روز اعلام برنده ها خانوم تهرانی رای های برنده ها رو میگه و بقیه اگه بخوان رای کوچولوست رو بد ونن اون زمان میتونن تو پیغام خصوصی بپر سن از خانوم تهرانی.. و مدت های عکس کاربری و امضا تو کلوپ تغییر نمیکنه و این مشکل واسه همه هست