2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی اسپری استونیش خریدم ولی به دلم نشست مبل شویی اومد شست راحت و تمیز

عزیزم مبل شویی تمیز میکنه واقعا؟مبلای من روشنه روشنه اما رو‌دسته هاش و اینا چرک مرده شده اصلا زرد شده انگار ،واقعا تمیز میشن بگمدبیان بشورن؟

عزیزم مبل شویی تمیز میکنه واقعا؟مبلای من روشنه روشنه اما رو‌دسته هاش و اینا چرک مرده شده اصلا زرد شد ...

منم خیلی میترسیدم پارچشو خراب کنن ولی دلو به دریا زدم و واقعا راضی ام. از منم دسته هاش و کمی پشتش سیاه و چرک مرده شده بود. ولی واقعا کارشون عالی بود و فرزم بود یساعته 9 نفره رو شست. مبلام حال اومدن. من قبلش خودم رو دسته یه مبلام با اسپری مخصوص مبل لستونیش خیلی کشیدم اصلا فرقی نکرد خیر سرش خارجی و گرونم بود

منم خیلی میترسیدم پارچشو خراب کنن ولی دلو به دریا زدم و واقعا راضی ام. از منم دسته هاش و کمی پشتش سی ...

آره منم با محصول مبل و فرش نانوسان تمیز کردم اما فایده نداشت!بخدا اینقدر چرک‌شدن که اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد خونم!نشیمن و کوسناش روکششون در میاد میتونم بشورم خودم اما خود مبل اصلا تمیز نمیشه!پس منم حتما میگم بیان،ببخشید عزیزم که وقتتم گرفتم میشه بپرسم هزینه اش چقدر شد؟

آره منم با محصول مبل و فرش نانوسان تمیز کردم اما فایده نداشت!بخدا اینقدر چرک‌شدن که اصلا دلم نمیخواد ...

میفهمم منم همین حسو داشتم. حتما بگو بیان. بتونی یجای معتبرم بگی خیالت راحت باشه. نفری 50 . ولی من چون فونش روش ماژیک کشیده بودن گفت پارچه کفیاشو دربیارم تو ماشین بشورم که جوهر پس نده اگر اونم میشست نفری 55. 

راستی برای شستن کفیا و کوسنا گفت اول دوساعت بزار تو یه تشت و اب داغ بریز روش تا چرک مردگیا وا بره بعد بریز تو ماشین. من اینکارو کردم اونام تمیز شد

سیف قرمز چیه از کجا باید بگیرم؟

از هایپر و فروشگاه ها 

اسپری سیف قرمز برای منسوجات سخت ترین لکه ها ی فرش و مبل و میبره 

برای مبل مثلا نصف لیوانشو با ۲ لیوان اب قاطی کنید با دستمال بکشین

مبل شویی دقیقا چه کاری انجام میده؟ با دستگاه یا چی؟

اول اب جوش ریخت روشون. بعد با یه دستگاه مثل مینی فرز تقریبا ولی برسی کف زد و تمیز کرد بعد با یچیزی مثل جاروبرقی کفارو کامل کشید