2777
2789
مرکزبهداشت یادم رفته ببرسم اینجافهمیدم کفتم نیم ساعت قبل بهش بدم ایاسرخودبدم ایرادنداره
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
واکسن رو بزن اومدی خونه بهش بده و مرتب دمایه بدنشو کنترل کن
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من براهیچ کدوم از واکسنایه دخترم قبلش قطره ندادم وقتی اومدم خونه بهش دادم ممکنه به هر دلیلی شما قطره رو بدی ولی واکسن زده نشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
یسنا جون 10 دقیقه قبلش نه نیم ساعت قبلش به اندازه دو برابر وزنش بهش بده
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
بعد از واکسنم باید بدی همون مقدار اولم باید کمپرسور سرد بزاری بعد کمپرسور گرم اگه بادم کرد نگران نباش منم دخترم پاش خیلی ورم کرد اولش عادیه ممکنه چند روزم زمان ببره خوب بشه نترس عزیزم
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
عزیزم قبلش نده چون دکتر دخترم می گفت اگه قبل از واکسن به بچه استامینوفن بدین، اثر واکسن رو کم میکنه. ولی بعد واکسن و طبق اون برنامه زمانی که بهت میگن حتما بده، اگرم تب نکرد زودتر از موعد قطع نکن و تا وقتی که گفتن بدی بده، واکسن دو ماهگی تب داره. من سر دو ماهگی دخترم قبل 24 ساعت چون اصلا تب نکرد قطع کردم و یهو تب کرد و تبش رفت بالا و بی حال شد، ولی خدا رو شکر با دوباره دادن قطره اومد پایین.
من هیچ وقت قبل واکسن بهش قطره استامینوفن ندادم. هیچ مشکلی هم نداشت. تو خارج می‌گن اصلاً استامینوفن ندین، مگر اینکه بعد از واکسن تب کنه، اون وقت بدید. حال اگه دلت می‌خواد قبلش قطره استامینوفن بدی، حتما حتما قبلش دمای بدنش رو چک کن که یه وقت تب نداشته باشه. چون اگه تب داشته باشه خدای نکرده احتمال تشنج هست.
فروش پوشاك كودك و لوازم آرايش اوريجينال، خريد از امريكا آيدي تل.گرام: rahaa_kh****  https://t.me/barana_kidshop  **** لوازم آرايشي بهداشتي اوريجينال خريد از امريكا ****https://t.me/Baharan_cosmetics