2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونا جون منم شرایط شما رو دارم و تصمیم دارم تدریس خصوصی زبان رو شروع کنم برای بچه ها و دوران راهنمایی و دبیرستان

منم مشکلم اینه که نمیتونم برم خونه مردم

برای همین پیشنهاد نیکی بانو عالیه منم استقبال میکنم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
ببینید خونه ی اونایی برید که بهشون مطمئن هستید من خودم تدریس خصوصی میکنم و شاگرداهای خاص خودم رو دارم شاگرد ناشناس قبول نمیکنم
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
عزیزم اول اینکه واقعا جای تقدیر و ارزش داره که می خوای روی پای خودت وایسی . عزیزم شغل دیگری داشتن اصلا آسون نیست و مدیریت همزمان زندگی و خونه هم سختی های خودش رو داره اما وقتی این چیزها بلد هستی پس پاش وایسا . من همه نظرات رو خوندم . عزیزم حتی بادنجون سرخ کردن هم هنره پیاز سرخ کردن هم . اتفاقا کارش سخت تر هم هست . پس نهراس از این که دیگران مسخره می کنن یا نه . قوی باش .
توی این هنرهایی که داری یه هنر هست که خیلی خوبه وتوی بورسه اونم آرایشگری هست که حتی می تونی توی خونه هم انجام بدی . بافت و مو و... می تونی توی آرایشگاه ها یه تبلیغ بزنی و به آرایگاه هم بگی که روزایی که کار هست می یام انجام می دم پولش هم تقسیم می شه .
تایپ هم خوبه اما خیلی وقت می بره .
آموزش هم خوبه اما باید شرایطش پیش بیاد مثلا نی نی توی خونه اذیت نکنه و...
حتی پرستاری از نی نی هایی که مامانشون می رن سر کار . می تونی شما با این موسسات همکاری کنی و...
عزیزم من خودم مهندس شبکه هستم اما از وقتی که بچه دار شدم خیلی دوست دارم بعد از بازنشستگی پرستار کودک بشم تا توانایی خودم رو برای مادرانی مثل خودم که یه روزی همیشه نگران کودکشون بودن نشون بدن . توی شهرکی که قبلا زندگی می کردم یه خانم 45 ساله بود که چند تا از مامانای شاغل نی نی شون رو می گذاشتن پیشش . این خانم حتی مشکل مالی هم نداشت ولی این کار رو دوست داشت
در هر حال از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت دارم و بعنوان یک زن عاشق شمایی هستم که همیشه می خواین مثمر ثمر باشید . بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس