2777
2789

بخدا که سرم میخواد بترکه

شاید خیلیا مثل من تنها امید تغییر زندگیشون همین فرصت کنکور باشه سنگ اندازی هایی که نمیکنن برای ادم من ۱۴۰۰ امتحانای نهاییمو دادم از نیمه یازدهم کرونا اومد ومن یکسال ونیم رنگ مدرسه رو ندیدم یهو به خودم اومدم با امتحانات نهایی حضوری فقط میخوندم که بتونم پاسشون کنم عملا فقط شب امتحانی میخوندم و خداروشکر میکنم که پاس شدن چون ما فک میکردیم تاثیر مثبت نهایی اثری نداره وباید تمرکزو رو کنکور گذاشت 

الان میگم ادامشو

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

منم فوحش ب خودم میدوم که خاککک تو سرمممممم که باید الان این درسارو ترمیم بزنم البته دوتاشو زدم دیگ

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

من فقط فرهنگیان میخواستم درست وغلطشو نمیدونم ولی آرزوی قبلیم بود چیزی که ذوقشون داشتم نمیتونم از فکرش بیام بیرون کنکور ۱۴۰۰ و۱۴۰۱ رو دادم هر دو بار مجاز شدم ولی دعوت به مصاحبه نشدم حتی رتبه های بهتر از منم نشدن کلا نمیدونم ملاکشون چی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با کلی سرزنش و دعوای خانواده بازهم گفتم پشت کنکور میمونم امروز رفتم ثبت نام میگن ۲۰۰ هزینه ثبت نام هر واحد هم ۲۵ تومن خانما دقت کنید هر درس نه ها هر واحد مثلا  دینی ۴ واحده میشه ۱۰۰ هزار تومن 

بخوام ترمیم بزنم باید نزدیک یه تومن پول ترمیم بدم 

من خودم کار کردم پول کتاب تستامو دادم ویکم هم خانوادم کمک کردم 

نمیخوام باز بندازمشون تو کارای خودم 

خب یعنی چی؟! 

میخواین بلند میشن طرح تصویب میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا تصویب کردی 

چجوری میخوای این همه معدل مثل همو تراز بندی کنی؟ 

گفتن امتحانا تستی میشه کو؟

همون ۲۰ نمره ایه با تصحیح سلیقه ای 

چه غلطی کردم نرفتم دانشگاه 

لعنت به من

لعنت به کسایی که از هر طرف به کنکوریا استرس وارد میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با کلی سرزنش و دعوای خانواده بازهم گفتم پشت کنکور میمونم امروز رفتم ثبت نام میگن ۲۰۰ هزینه ثبت نام ه ...

از کجا پرسیدی بزرگ سالان؟؟

من فک کردم درسی ۶۰ هزار تومنه خخ.

کلا چت بار میتونیم ترمیم. کنیم 

و اینکه دیپلم مجدد چیه 

منم فوحش ب خودم میدوم که خاککک تو سرمممممم که باید الان این درسارو ترمیم بزنم البته دوتاشو زدم دیگ

شما رشتتون چیه؟

سال اولیه پشت کنکورین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما رشتتون چیه؟ سال اولیه پشت کنکورین؟

تجربی 

اره سال اوله

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم