2777
2789
عنوان

شک عجیب

227 بازدید | 20 پست

دیشب از دوست پسرم پرسیدم ک دوست دختر قبلیتو هنوزم دوست داری یا نه گف نمیدونم اون نمیدونم گفتنش داغونم کرد دیشب اشتی کردم باهاش چن میدونم این روزا بنا ب دلایلی حالش خوب نیس ولی از دیشب نتونستم هضم کنم حرف بدی زد یا چیز خاصی نیس حرفش؟؟؟؟////

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری منم بودم...

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
😐😐😐 به کسی که با ۱۰ تا قبل تو دوست بوده امید داری؟؟؟ به اون وفا دار نبوده به تو هم نیست 

خب آدم ممکنه اشتباه کرده باش و انتخابش درست نباش منم با چن نفر دوست بودم و دیدم اوکی نیستن تموم کردم

عزیزم اصن چرا جسارت اینو بهش میدی ک راجب دوست دختر قبلیش حتی بخواد حرف بزنه  کسی ک درگیر گذشتش ...

خودم ی سوال پرسیدم گفتم اولین عشقت کی بود اونم از من پرسید لج کردم گفتم عاشق نشدم در حالی ک عاشقممم