2777
2789
عنوان

دهه ۸۰ ای ها بیاین نوستالژی هامونو آوردم براتون😭😻😻😻😻😻😻

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای نه ما چهار تا دختر بودیم دختر عمه و دختر عمو و یه پسر عمو.  چهار تا تو بازی زن اون می‌شدی ...

دقبقا ماهم تازه یکیشونم زن گرفته🤣🤣🤣

اون شکلاتا یادته شکل شیشه شیر بود؟

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
وای اسی من داشتم از اونموقع مونده الان بچم باهاشون بازی میکنه

ای خدا😍

مال من خراب شدن

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
خدایاااا این طناباااات😅🤣تازه در اومده بود یادش بخیر چقدر کلاس داشت

چقددد با این تو کوچه طناب زدم🤣🤣فکر کنم ماهی دو کیلو لاغر میشدم🤣

چقد خاله بازی میکردم با تلفنه با شوهر خیالیم حرف میزدم🤣🤣🤣

آره تازه ما جمعه ها میرفتیم خونه مامانبزرگ یک چمدون وسایل میبردیم با دختر خاله بازی میکردم 

خونشون پر سوراخ سمبه بود حال میداد قایم موشک🥲

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
چقددد با این تو کوچه طناب زدم🤣🤣فکر کنم ماهی دو کیلو لاغر میشدم🤣

دقیقاااا 

وایییی عمو فیتیله هاااااا🥲🥲🥲

چقدر خوش میگذشتتت😅محله به محلههه هم بود🤣

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
خاطراتم زنده شد چرا انقد سک سک خوب بود     وای لپ تابه اش اش اش اش اش اشتباه کردی عزیزم ...

چقد صداش رو مخ بود🤣🤣🤣🤣

خودکار اکلیلی ها بودی میوه ی توت فرنگی میدادن همیشه اول بو میکردم بعد می‌کشیدم 🥲💔

بوی پاک کن مشکی هااا🙃