2777
2789
عنوان

دهه ۸۰ ای ها بیاین نوستالژی هامونو آوردم براتون😭😻😻😻😻😻😻

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 85 پست
بابا سک سک شرف داشته اون دو تومنی ها کارتونم داشت معرکه بود من هنوزم اون کتیبه هاشو دارم🤣 دلم با ...

تخم مرغ شانسی یادته دورش کاکائو بود بعد توش یه چیز پلاستیکی مسخره تازه از سک سک گرون تر هم بود 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای😍😍

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
اخ ننه منم داشتم تازه چراغ هم داشت:))))پیرشدیم رف

مال من چراغ نداشت😭

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
سوختم ، خاکسترم را باد برد  یعنی جدی جدی ۲۰ سالم شد و اینا برام خاطره 😭😭   خیلی خوب بو ...

انقدر از این عمو فردوس بدم میومد اصلا از بچگی تو مغزم نهادینه شد از صدای نازک جیر جیری بدم بیاد 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چقد خاله بازی میکردم با تلفنه با شوهر خیالیم حرف میزدم🤣🤣🤣

وااای نه ما چهار تا دختر بودیم دختر عمه و دختر عمو و یه پسر عمو.  چهار تا تو بازی زن اون می‌شدیم🤣🤣 

حالا دیگه بزرگ شدیم هیچ کدوم نگاهشم نمیکنیم 😅

تخم مرغ شانسی یادته دورش کاکائو بود بعد توش یه چیز پلاستیکی مسخره تازه از سک سک گرون تر هم بود 😂

هروخ سک سک خریدم داخلش ربات پلاستیکی ب درد نخور پیدا شد🤣🤣ولی تخم مرغا چه خوشمزههه بودنن

نه والا ما اونقدر کلاسمون بالا نبود از اونا نداشتیم 

بقالی ما فقط سک سک داشت🤣😂

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
من حتی دلم برا اون لوازم ارایش پلاستیکی بچگیم  که بیگودی پلاستیکی هن داشت تنگ شده الان دیگه&nb ...

واییی قابلمه هام 😅

نه والا ما اونقدر کلاسمون بالا نبود از اونا نداشتیم  بقالی ما فقط سک سک داشت🤣😂

😂😂😂