2777
2789
سلام به نظر شما امکان بررسی و تشخیص سرطان بیماری های  ژنتیکی جنین قبل تولد وجود داره؟ اصلا قبل لقاح و تشکیل جنین ممکنه متخصص ژنتیک بیماری های ارثی یا غیر ارثی مثل سرطان و... رو از ژن جنینی که قراره تشکیل بشه حذف کنه و بعد جنین رو در آزمایشگاه تشکیل بده؟ کسی تجربه یا اطلاعی در این مورد و هزینه اش و مرکزش داره ؟ مثلا چند مورد اقوام من و همسرم سرطان داشتند یا مثلاً مسایل عروقی مثل فشار خون و تنگی عروق و آسم و..

فرد بیمار ازمایش هول اگزوم میده ( هزینه در حال حاضر ۱۵ تومن در تهران) 

بعد ژن معیوب شناسایی میشه 

بعد شما ای وی اف میکنی وقتی جنین تشکیل شد میفرستن پی جی دی ، یه سلول ازش برمیدارن ازمایش میکنن و سالم ها رو جدا میکنن و به رحم انتقال میدن

کل پروسه پی جی دی ای وی اف ۷۰ تومن مرکز خصوصی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرد بیمار ازمایش هول اگزوم میده ( هزینه در حال حاضر ۱۵ تومن در تهران)  بعد ژن معیوب شناسایی می ...

یعنی اون قسمت آی وی افش و تزریق کلی هورمون به بدن مادر وجود داره و مثل آی وی اف معمولی پر از دردسر و سختیه درسته ؟

یعنی اون قسمت آی وی افش و تزریق کلی هورمون به بدن مادر وجود داره و مثل آی وی اف معمولی پر از دردسر و ...

بله عزیزم

ولی انقدرم هورمون تزریق نمیشه نگران نباش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

آره عزیزم امکانش هست. و ضمنا سرطان ها هم میتونن زمینه ارثی داشته باشن. برای همین قبل از بارداری حتما باید مشاوره و آزمایش ژنتیک انجام بدید. الان انقدر علم و تجهیزات پزشکی پیشرفت کرده که همه ی اینا قبل از بارداری قابل تشخیص و کنترله. ما برای مشاوره قبل از بارداری پیش دکتر مریم اسلامی رفتیم. چون هم تو خانواده من هم خانواده همسرم سابقه بیماری قلبی خیلی زیاد بود. به مطالب توی اینترنت اکتفا نکن. حتما با همسرت برای مشاوره حضوری برید پیش متخصص

آره عزیزم امکانش هست. و ضمنا سرطان ها هم میتونن زمینه ارثی داشته باشن. برای همین قبل از بارداری حتما ...

عزیزم منم از ایشون وقت می خوام بگیرم برای سال جدید. البته وقت آنلاین میدن . شما وقت حضوری گرفتید ؟ در نهایت خانم دکتر گفتن برید آزمایشگاه ؟ آخرش چی شد روی جنین اصلاح ژن کردید ؟ من فعلا یک مرکز دیگه رفتم و سوابق سرطان و...رو گفتم با رسم شجره نامه سه نسل گفتن نیازی به آزمایش ندارید .