من خودم اهل اصفهانم اینجا دانشجوام بعد خیلی از یزدیا خوشم اومده چجوری اینجا یکیو تور کنم؟😜🤣
البته از همکلاسیمم خوشم اومده براخود یزده بچه خوبیه امیدی هست که باهام ازدواج کنم؟یا فراموشش کنم؟آخه میگن اینجا بیشتر همه سنتی ازدواج میکنند یعنی ماماناشون براشون زن پیدا میکنند درسته؟کلا ازدواج تو یزد چجوریه مردای یزدی چجورین؟
اره منم قطع ارتباط کردم.ساعت ۱ نصف شب میومد خونه م.منم خواب بودم همسرمم خونه بود و کارمنده .باید ساعت ۷ سرکارش باشه خانوم تا ۳ میموند .البته به نظرم شوه رشم دوست دختر داشت .مطمینم شوهره خبر داشت زنه دوست پسر داره.اینکه سکوت کرده بود عجیب بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ما دوست یزدی داریم همه بی اعتقاد یکیش که همسایمونه خواهرش ۱۰ سالگی با دوست پسرش فرار کرده ۱۳ سا ...
این چیزی هم ک من دارم میگم نسبت ب کل کشور مقایسه کردم میگم. ن ب این معنا ک بین شون غیر چادری نیس. نسبت ب بقیه شهرها اعتقادات سفت و سختی دارن و بیشتر تمایلات سنتی دارن
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.گاهی نگفته، قرعه به نام تو می شود. ^_^