2777
2789
عنوان

یزد چجوری شوهر پیدا کنم؟یزدیا بیاید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 73 پست
من راه دور خوشم میاد اصلا وابسته به خانواده نیستم دیر به دیر ببینمشون بهتره برام😆

*اگه به دوری راضی هستی یه داداش دارم دسته گل 😄😂😋شماره بدم ؟😌

❌کارما❌  🔫لایک نکنید با تشکر✔
اره زیاد دیدم اینجا😂مرد خوشکل زن زشت.انگار معیارشون زیبایی نیست

اهوم مث پسر خاله ی من،قیافه و موقعیت شغلیش جوری هست ک هیچ دختری با هر موقعیتی بهش نه نمیگه ولی با ی دختری ازدواج کرده ک ی قیافه ی خیلی معمولی رو ب پایین داره کل اقوامم حرفشون شده همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهرانم اصلا اون دختری ک شما مثال زدی رو اینجا هم ممکنه خوششون نیاد اجتماعی بودن بامثالی ک شما زدی ...

خب مثلا تو شرکت همه دارن شوخی میکنن راجع به یه چیز عادی مثل حقوق شرکت یا ماموریتا یا هر چی .اگر یه نفر اصلا جواب نده یا نخنده خیلی عجیبه به مشکل میخوره. وگرنه شوخی دو نفره اینا منظورم نیست

کلا استارتر خواستی عروس یزدیا بشی،اینو بدون ک ب اعتقادات هم خیلی اهمیت میدن یزد قطب مراسمای مذهبی ه ...

والا ما دوست یزدی داریم همه بی اعتقاد یکیش که همسایمونه خواهرش ۱۰ سالگی با دوست پسرش فرار کرده ۱۳ سالگی بعد از ازدواج باردار شده .همسایمونم که شوهر داره دوست پسرم داره با لینکه بچه هاش بزرگن .۱۰ تا هم سگ داره توی اپارتمان😐دکتر یزدی هم داریم زنش بی حجابه .اصلا سخت گیر نیستن

الان همه شهر ها تغير كرده يزدي ها سنتي  هستن اما ازدواج غير سنتي هم تو يزد زياد شده مادر و پدر ها هم قبول كردن همه ادمي همه جا پيدا ميشه نميشه گفت يزدي ها يا اصفهاني ها....چطورادمایی هستن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

والا یزد هرجور خونواده ای داره، من یزدی نیستم ولی باهاشون در ارتباطم خواهر جان! بستگی به خودت داره که با چه تیپی طرح دوستی و زندگی میخوای بریزی. ولی در هر صورت عجله نکن و بیشتر سعی کن داخل جمع هایی که باهاشون اوکی هستی حضور داشته باشی. همین. امیدوارم یکی خوبش که همو درک کنین گیرت بیاد😊😊 

اتفاقا زنشم حجاب نداره .اینجا یه چیز دیگه میگن

عزیزم من یزدیم.حجاب خیلی کم شده فقط زنای سن بالا با حجابن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

و یه خبر خوب در مورد ازدواج یزدی ها بهت بدم:

اینکه آمار طلاق در این شهر نسبت به کل ایران بسیار پایینه🙂

من یکبار سفر کردم به یزد با همسرم، شهر و مردمان دوست داشتنی داره. 

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
والا ما دوست یزدی داریم همه بی اعتقاد یکیش که همسایمونه خواهرش ۱۰ سالگی با دوست پسرش فرار کرده ۱۳ سا ...

همسایتون چجوری دوسپسرهم داره شوهرش نمیدونه وشما میدونی ؟

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜
ناامیدش نکن .متاسفم برات.ایشالا به جای یکی ۵ تا گیرش بیاد😁

😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اره .شهر ما هم خیلیییی مذهبین الان اینجا هم که ۵۰ درصد چادری هستن بی حجاب زیاد شده

اره بابا جووناپسرای یزدی اصلا مثل قدیم نیستن.

راستی یه پسر نمایشگاه ماشین داره به شوهرم گفته تو خونوادتون زن پیدا کنین برام😂

کلا دنبال ازدواج سنتی ان

همسایتون چجوری دوسپسرهم داره شوهرش نمیدونه وشما میدونی ؟

همه میدونن اخه یه بار با دوست پسرش اومد خونه ما رو ببینه برا خرید .بعد به ما هم میگفت به شوهرم نگید فلانی رو اوردم اینجا خونه بخره که حساسه روی این پسر .دخترشم که دانشجوعه خیلی باهم دوستیم.گاهی باهام درد و دل میکرد .دختره از مادره با حیاتر بود.روزی هم که با پسره اومد خونمون وحشتناک ارایش داشت دخترش بهش اخم کرد گفت رژتو پاک کن 😐

همه میدونن اخه یه بار با دوست پسرش اومد خونه ما رو ببینه برا خرید .بعد به ما هم میگفت به شوهرم نگید ...

واااای این دیگه کیه 😳من بودم باهاش قطع میکردم 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜
پسرای يزيد شدت ازدواجی ان و زن ذلیل برو تو کارش😁

پسرای یزید😕😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
2810