2777
2789

در کل استرس اتفاقی که نیفتاده رو نکشید 

در لحظه خوش باشید

اخبار پیگیری نکنید 

بالاخره تا خدا نخواد چیزی نمیشه

در علایم آخر الزمانی هیج جا من ندیدم اشاره به زلزله ی ویرانگری تو ایران و تهران بشه

ولی توی سوریه و اون منطقه هست از علایم اخر الزمانی یک زلزله ی مهیب 

نه من اطلاعاتم راستش بروز نیست خاله ی خودم مثلا ورودی ۷۴ فردوسی مشهد بود اون زمان یادمه فقط کاردانی ...

نمیدونم راستش اون زمانو

الان شبیه بقیه رشته های پیرا پزشکی پیوسته اش کردن 

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم که عزیزم من فقط به خاطر دخترم نگرانم و واسه مرذم ترکیه و سوریه واقعا از ته قلبم ناراحت شدم مشخص ...

بله مادر بودن سخته حاضری از جون خودت بگذری ولی پاره تنت چیزیش نشه ولی متاسفانه تقصیر آموزش غلط تو کشور ماست اگر مهندسامون درست آموزش دیده بودن یا شهرداری‌ها نباید اجازه مجوز ساخت و ساز تو محدوده گسل هارو صادر میکردن متاسفانه جون خیلیا در خطره ولی بازم میگم بستگی به شدت و عمق زمین لرزه داره و البته تعداد پس لرزه ها بعضی وقتا شده پس لرزه از خود زلزله شدیدتر بوده

در کل استرس اتفاقی که نیفتاده رو نکشید  در لحظه خوش باشید اخبار پیگیری نکنید  بالاخره ت ...

ببین دوست عزیز همه چیزایی که گفتی صحیحه اما با پیگیری نکردم اخبار صورت مسئله پاک نمیشه شاید اصلا راجب زلزله نه بلکه راجب یه موضوع حیاطی بخوان بهمون هشدار بدن و اینکه زلزله رو کسی از قبل پیش بینی نمیکنه بجای فکر کردن به حرف مردم و خون دل خوردن بهتره همه ما اطلاعاتمون رو درباره زلزله بالا ببریم و بدونیم در این مواقع چه اقداماتی انجام بدیم 

اگه خبر اونقدر مهم باشه مطمئن باش حتما به ما میرسه 

تو این وضعیت فیلترینگ سخته خیلیا دسترسی ندارن تا بیان از اینور اونور بشنون شاید دیگه دیر شده ولی بنظرم مهمتر از پیگیری اینکه کجا زلزله اومد کی مرد کی زنده موند خودمون آمادگی پیدا کنیم خیلی بهتره

من سال ۹۸ بود فکر کنم که اومد تا سه ماه استرس داشتم رفتم دکتر الان ولی نه 

برام مهم نیست دیشب ساعت ۴ صبح گوشیمو کوک کردم که زنگ بخوره تو ده ثانیه جای امن برم ولی زنگ گوشیم خورد گفتم تهش میمیریم 

بی خیییی ال 

روح آدم آزاد باشه هر چی می‌خواد باشه 

نه دیگه هر چی از مرکز زلزله دور بشه کمتر حس میشه ولی زلزله کجا بود از بچگی من دارن میگن تهران یه زل ...

خونه ی ما دقیقا روخط قرمز گسله 

تو اینترنت سرچ کردم دیدم 

دیگه تهش میمیریم دیگه 

راستی اینو بگم هر وقت هوا غیر طبیعی شد بعدش زلزله اومد امروزم ظهر آفتاب بود 

بعد از ظهر برف اومد بعدش گرم شد

الانم که سرده 

هوا کلاااا غیر طبیعیه 😁🙄ولی نترس 

به جاش تحقیق کن چه کار باید کنی وقت زلزله 

تو رشته هایی مثل دامپزشکی و رشته های خاص پیرا پزشکی کارشناسی گرایش مخصوص میخوره اتفاقا خیلی از کلین ...

سلام یه سوالی داشتم ببخشید یکم بی ربطه به تاپیک . اگه رشته ارشد فناوری تصویربرداری پزشکی بخونم میشه همون ارشد رادیولوژی؟ 

لایک نکن عزیزم 🥲
من رشته م عمرانه .واحدهای مهندسی زلزله و دینامیک خاک و .... پاس کردیم.البته اگه ساختمونتون مال ساخت ...

ای بابا عزیزم بنای ما ک دیوار باربر و این چیزاست پولیم نیس مقاوم سازی س س طبقه زیرزمین همکف طبقه دوم 

Bana Bana Sen tek care! Bizim adimiz efsane
من رشته م عمرانه .واحدهای مهندسی زلزله و دینامیک خاک و .... پاس کردیم.البته اگه ساختمونتون مال ساخت ...

سلام دوست عزیزم میشه درخواست دوستیم و قبول کنید یسوال دارم

Bana Bana Sen tek care! Bizim adimiz efsane
2810