2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس این تزکیه بدبخت چرا اینطوری شده ببین اصن تمام شهراشون صاف شده 😔

شدت زلزله خیلی بوده ۷.۸ ریشتر خیلیه 

برای اینکه مقیاس دستت بیاد هر یک ریشتر انرژی زلزله ده برابره

مثلا زلزله ۶ ریشتری ۱۰ برابر زلزله ۵ ریشتری انرژی ازاد میکنه.این زلزله حدود ۸ ریشتر بوده یعنی ۱۰۰۰ برابر زلزله ۵ ریشتری 

بعد تصور کن مدت زمان زلزله هم هر چی طولانی تر بشه خرابی بیشتره چون هی بار رفت و برگشتی به سازه ها وارد میشه تا فرو بریزه 

سلام اولا خدا نکنه دوما بخاطر فاصله چند کیلومتری خب بستگی به شدت زمین لرزه داره مثلا اگه ۳ ریشتر بیاد تو کرج شاید در حد ۲ ریشتر حس بشه چون بیشترین شدنش در محل وقوع هست و با فاصله گرفتن شدنش کمتر میشه ثالثا زلزله رو کسی نمیتونه از قبل پیش بینی کنه نهایت شاید یکی دو دیقه قبل از زلزله دستگاه های لرزه نگار علائم نشون بدن به خرافات گوش ندید و خودتونو عذاب ندید زلزله کاملا اتفاقی و احتمالیه مگر اینکه از قبل برنامه ریزی شده باشه که اونم اسمش زلزله نیست بمب گذاری یا هرچیز دیگه می‌تونه باشه رابعاً چه فرقی می‌کنه تهران تبریز مشهد اصفهان شیراز یا کرج همه ما انسان هستیم حتی اگر اونور دنیا هم زلزله بیاد ب همون مقداری که جون شمارو تهدید می‌کنه باید ناراحت باشید الان شما با این پیام فقط نگران خودتون هستید نه تهران هرچی باشه هممون ایرانی هستیم 

مگه دامپزشکی ارشد داره؟ کاردانی و دکترای پیوسته داره دامپروری هستی؟

تو رشته هایی مثل دامپزشکی و رشته های خاص پیرا پزشکی کارشناسی گرایش مخصوص میخوره

اتفاقا خیلی از کلینیک ها و...برای استخدام فقط ارشد قبول میکنن 

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
شما ماشاالله چه قدر اطلاعاتت خوبه آفرین 👏

من رشته م عمرانه .واحدهای مهندسی زلزله و دینامیک خاک و .... پاس کردیم.البته اگه ساختمونتون مال ساخت ۱۰ ۱۵ سال اخیره نگران نباشید اصولا استاندارد ۲۸۰۰ توی اکثر شون رعایت شده و در یک زلزله ی معمولی مقاومت لازم رو دارن

در ضمن بنده مهندس ناظر و طراح نظام مهندسی هم هستم 

سلام اولا خدا نکنه دوما بخاطر فاصله چند کیلومتری خب بستگی به شدت زمین لرزه داره مثلا اگه ۳ ریشتر بیا ...

گفتم که عزیزم من فقط به خاطر دخترم نگرانم و واسه مرذم ترکیه و سوریه واقعا از ته قلبم ناراحت شدم مشخصه که خوب دخترم برام خیلی عزیزه 

سطح آگاهی و اطلاعات این کاربر>>>> کلِ نی نی سایت

لطف داری 

من رشته مه. کارمه 

البته که سالهاست از زمان دوره بازگشت زلزله تهران گذشته 

دست به دعاییم که چنین فاجعه ای رخ نده 

خود زلزله یک داستانه.

زنده موندن بعدش داستان دیگه

الان رشته شما دقیقا چیه؟ 

دانشجوی ارشد دامپزشکی زیر شاخه ی بیوشیمی

به جز بیوشیمی انگل و فارما و باکتری شناسی هم پذیرش دارن فکر کنن

از رشته های دانشکده ست

همین امروزم داشتم یه آگهی استخدامی میخوندم برای یکی از بچه ها پایین ارشد قبول نمیکرد الان پیداش نمیکنم😂

عجیبه میگید نداره

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
دانشجوی ارشد دامپزشکی زیر شاخه ی بیوشیمی به جز بیوشیمی انگل و فارما و باکتری شناسی هم پذیرش دارن فک ...

نه من اطلاعاتم راستش بروز نیست

خاله ی خودم مثلا ورودی ۷۴ فردوسی مشهد بود اون زمان یادمه فقط کاردانی و دکترای پیوسته بود

بقیه ش عنوانش دیگه دامپزشکی نبود 

دامپروری بود  

صدو هشتاد ساله از موعدش میگذره هنوز نیومده میگن تهران هر صد سال یه بار میاد 

ببینید آره درسته که اگه هرروز مثلا زلزله های کوچیک بیاد انرژی زمین تخلیه میشه و از نظر زلزله زیاد خرابی ب بار نمیاره ولی اگر از زمان زلزله های گذشته مدت زیادی طول بکشه ممکنه انرژی زمین جمع بشه و ب یکباره فوران کنه این امکان وجود داره اما بد ب دلتون راه ندین انشالا هیچی نمیشه چون زلزله رو کسی حتی از چند ساعت قبل نمیتونه پیش بینی کنه بهترین راه حل دم دست گذاشتن وسایل ضروری و ارتباطی مخصوصا گوشی موبایل و لباس گرم و پتو. دارو و پول نقد و کارت بانکی هم از قبل بجای دم دستی حاضر کنید 

2810