2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12576 بازدید | 175 پست
من تازگی چند بار دکتر بردمش چند تا نکته خوب بهم گفت امیدوارم به کار شما هم بیاد   ساعت ۱۰ گفتش ...

تورو خدا اروون درخواست دوستی مو قبول کن ادرس دکتر و ادرس داروخونه ای که دارو هارو گرفتی بگو خیلی قد پسرم کوتاها و خیلی وقته رشد قدی نداره

تورو خدا اروون درخواست دوستی مو قبول کن ادرس دکتر و ادرس داروخونه ای که دارو هارو گرفتی بگو خیلی قد ...

از داروخانه های معتبر بگیر داروخانه های بزرگ معمولا انواع برند ها رو دارن عزیزم .من تهران نیستم و نمی‌دونم شما کدوم شهر هستین . 

ولی حتما ببر متخصص غدد خوشنامی تو شهر خودتون و یه چکاب و بررسی کامل انجام بده  بعد از اون در کنار استفاده از مکمل ها و ورزش  باید یه برنامه مرتب غذایی و خواب داشته باشه  

من ده خاموشی میدم دیگه صبحم زود بیدار میشم و همیشه با حوصله صبحانه میدم و آب میوه هویج یا لیوان شیر میان وعده بعد نهار بعد میان وعده بعد شام بعد دوباره وعده قبل از خوابم داره 

حتما تو برنامه اش هر روز یه تخم مرغ آبپز و یه لیوان شیر باشه و هفته ای ۴ تا ۵ وعده حبوبات انواع آش و خوراکلوبیا و..... 

زحمتت زیاد میشه ولی بعد از سه ماه قشنگ تغییرش رو میبینی 

غذای مونده درب یخچالی کم بده اکثر اوقات غذای تازه و کم درست کن 

و آب قلم گوساله توی غذاهاش استفاده کن همیشه ماهی یک یا دوبار بگیر و خوب بزار چندین ساعت بپزه بعد بزار کمی بمونه روغن سرش رو بگیر بعد بسته بندی های کوچک کن بزار فریزر  تو هر غذاش یه دونه بنداز اصلا تاثیری در مزه غذا نداره .

انشاالله همیشه شاد و سلامت باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از داروخانه های معتبر بگیر داروخانه های بزرگ معمولا انواع برند ها رو دارن عزیزم .من تهران نیستم و نم ...

ممنون عزیزم عالی بود ان شا الله بتونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم بازم مچکرم وقت گذاشتین و توصیح دادین

سلام عزیزم من هم لرستانی هستم ، کدوم دکتر پسر گفت رو میبری؟ من میخواستم پسرم رو پیش دکتر فیروزی ببرم ...

سلام ببخش تازه دیدم پیامتون رو 

دوتا دکتر هستن یکی فیروزی یکی هم سلامی فک کنم اسمشه که هر دو به ندرت نوبت میدن خیلی شلوغن همیشه من دو سال پیش نوبت اینترنتی گرفتم الان نمی‌دونم میشه یا نه 

ولی شنیدم که منشی فیروزی یه پولی بهش بدی نوبت بهت میده 

دیگه دفعه ی اول بری پیشش تشکیل پرونده میدی و هربار خودشون نوبت بعدی رو میدن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام خوبی پسر من الان ۶ سالش پر شد ولی هنوز ۱۵ کیلو 

سلام.

پسرمن الان۶.۵ سالس وزنش ۱۶.۵ رو ب ۱۷ تقریبا

من هیچ داروی شیمیایی و هورمونی ندادم ترجیح میدم همینجوری روالشو بره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام. پسرمن الان۶.۵ سالس وزنش ۱۶.۵ رو ب ۱۷ تقریبا من هیچ داروی شیمیایی و هورمونی ندادم ترجیح میدم ...

بخدا هر بار میرم دکتر میگن چرا بچه هات اینجورین خسته شدم احساس شکست و سر خوردگی گرفتم پسر من تو کلاس از همه ضعیف تره همه چیزم بهشون میدم خیلی ناراحتم بخدا همه یه جور میگن انگار من نامادریم