2777
2789
عنوان

دیابت و رژیم غذایی

82 بازدید | 3 پست

دیابت بیماری مرموزی است که آرام آرام پیشرفت می کند. در واقع ممکن است شما چند سالی به این بیماری مبتلا شده و خودتان از ان بی خبر باشید. بنابراین بهتر است با مشاهده این دست از علائم برای انجام آزمایش های مورد نیاز به سرعت نزد پزشک بروید برای درمان چاره ای نیست جز اینکه با ورزش و توجه به رژیم غذایی بیماری را کنترل کنید. ادامه مطلب

واسه کسایی که اضافه وزن بالا و بیش از اندازه دارند و BMI اونا انقدر بالاست که نمی تونند ورزش های هوازی رو انجام بدند، یه راه حل خوب و قطعی وجود داره که دیابت رو قطعی درمان می کنه. اونم جراحی اسلیو معده است. دوستان پدربزرگ خودم با انجام جراحی اسلیو معده توسط دکتر ناصر یاهو، تونست هم مشکل اضافه وزن اش رو حل کنه و هم دیابت اش به کل درمان شد. واقعا ایشون دکتر خوش اخلاق و کار درستی هستن. به نظرم کسایی که بیماری دیابت رو می خوان ریشه کن کنند. به این صفحه مراجعه کنند. یه وقت بگیرن ضرر نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید