2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوپوس یک بیماری خود ایمنی هست که بدن انتی بادی هایی ترشح میکنه که به بافت و اعضا و جوارح خود بدن ،حم ...

احتمال داره، برید پیگیر بشین تا زودتر متوجه بشین و درمان کنید ،اگر شما هموفیلی بودی از همون اولین آزمایشات خون تو بچگیتون مشخص میشد

اره عزیزم ناقل ها علایم بالینی ندارن...زردی چهره برا کم خونیه،شاید مینور باشن ...بعد منم شاید ناقل ب ...

حالاشما برو یک آزمایش بده آخه آدم از رو هوا که نمیگیره باید تو ارث از طرف یکی از والدینت حتما باشه ،

انشاءالله که چیزی نباشه نگران نباش 

من خواهر زاده هام ناقلن که از پدرشون( دامادمون) که مبتلاس ناقل شدن و دامادمون هم از مادرش که اونم نا ...

نه عزیزم ،من دیگه از سال نود وهفت ک لوپوس م عیان شد از بس مطالعه کردم ...مدل دیگع نداریم...انسان ۱۳ تا فاکتور خونی داره که نقص توی هرکدوم شون باعث خون ریزی و علایم میشه،حالا این نقص اکثرا ژنتیکی میشه که ارث یه بُعد شه،ازدواج فامیلی یه بعد دیگه ش....حالا کمبود فاکتور های ۸،۹رو میگن عامیانه شده بهش میگن هموفیلی...مثلا کمبود فاکتور فون فیلبراند هم همون توی مجموعه هموفیلی حساب میشع..یا کمبود فاکتور های ۱۱،۵..همه شون...فاکتور ۸چون بیشترین امار رو داره ،شناخته تره برا عوام...

نه عزیزم ،من دیگه از سال نود وهفت ک لوپوس م عیان شد از بس مطالعه کردم ...مدل دیگع نداریم...انسان ۱۳ ...

یادم رفت بگم یه بُعد دیگه نقص در فاکتور ها،بیماری های خود ایمنی هست..ک البته بسیار نادر هست

حالاشما برو یک آزمایش بده آخه آدم از رو هوا که نمیگیره باید تو ارث از طرف یکی از والدینت حتما باشه ، ...

توکل بر خدا ازمایش دادم تا دکتر ببینه نظربده..خب من خون ریزی بی دلیل دارم نمیشه انکار کنم😔

احتمال داره، برید پیگیر بشین تا زودتر متوجه بشین و درمان کنید ،اگر شما هموفیلی بودی از همون اولین آز ...

هموفیلی فقط توی ازمایشات فاکتوری مشخص میشه، ازمایشات های عادی فقط پلاکت و...ایناس..فاکتور هارو تا علایم نباشه نمی نویسن

نه عزیزم ،من دیگه از سال نود وهفت ک لوپوس م عیان شد از بس مطالعه کردم ...مدل دیگع نداریم...انسان ۱۳ ...

خیلی مطالعه آن دقیق بوده و من تا این حد نمی‌دونستم و نمی‌دونم فقط آگاهیم نسبت به چیزایی که دیدمه و می‌دونم هرچی درصد هموفیلی کمتر باشه بدتر وخطرناکتره ،دامادمون ۲۴درصده ،اما وقتی میرفتن بیمارستان وقتی تو باشگاه ضربه میخوردو خونریزی میکرد خواهرم میومد گریه میکرد می‌گفت چه جوونای خوشگلی که یک یا دو درصدن و راه میرن خون کف پاشون جمع میشه و یکسره درحال مداوان

اینطوری خدا بهشون رحم کنه اگر سر اولین پری از بین نرن و دووم بیارن  زندگیشون خییییلی سخت میشه

خدا همه بندگان بیمار شو شفا بده...من اصلا مشکلی توی پریود هام نداشتم...۶،۷روره پاک بودم ..حتی دهه ۸۰ عمل داشتم ۴ ساعت زیر تیغ جراح...ولی عادی و خوب...نمیدونم چی شد..قسمت مون چی بود

خیلی مطالعه آن دقیق بوده و من تا این حد نمی‌دونستم و نمی‌دونم فقط آگاهیم نسبت به چیزایی که دیدمه و م ...

خدا بحق اهل بیت یه نظری کنه،درد بدیه😔درصد پیشرفت نمیکنه؟

توکل بر خدا ازمایش دادم تا دکتر ببینه نظربده..خب من خون ریزی بی دلیل دارم نمیشه انکار کنم😔

خدا بزرگه، انشاءالله که چیز نگران کننده ای نیس و هر چی که هست انشاءالله که زود درمان میشی و سلامتیت رو بدست میاری عزیزم فقط استرس نداشته باش که غم وغصه و ناراحتی واسترس برای بیماریهای خونی سمه 

توکلت به خدا باشه انشاءالله که خیره