2777
2789
اتفاقا زنا پریود میشن ضایمان دارن میمیرن دووم‌نمیارن ب مرد کار نداره اتفاقا چون پری نمیشن واینا د ...

بابا حتما باید بگم این قوممون شوهر خواهرمه،دختراش پری میشن و مشکلی ندارن یک دخترش هم خیلی خوب زایمان کرده و هیچ مشکلی نداره 

اتفاقا زنا پریود میشن ضایمان دارن میمیرن دووم‌نمیارن ب مرد کار نداره اتفاقا چون پری نمیشن واینا د ...

میگم که زن هموفیلی مشکل خونی نداره فقط این ژن رو منتقل می‌کنه همین،اگر اینطور بود که همشون سر اولین پری میمردن و چرخه انتقال تموم میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چون زنها زندگی عادیشون رو میکنن پری میشن و پاک میشن ،زایمان میکنن ولی مردها بیشتر تو فشار کارسخت ...

من احتمال نودونه درصد دچار هموفیلی شدم😔اول لوپوس گرفتم همزمان باهاش دچار خون ریزی های بی دلیل ..میشه از حال و اوضاع فامیل تون بگید...من دیگه نا ندارم غصه بخورم😭بس از سال نود و هفت برام سختی می باره..سی و چهار سال خوب بودم یکبار هم نه خون ریزی بیخودی داشتم نه...حتی عمل جراحی داشتم دهه ۸۰،خیلی عادی یا دندان پزشکی هام...یه دفعه نمیدونم چی شد که بیچاره شدم 

بابا حتما باید بگم این قوممون شوهر خواهرمه،دختراش پری میشن و مشکلی ندارن یک دخترش هم خیلی خوب زایمان ...

ای جانم خدا حفظ شون کنه...خیلی خوشحال شدم که ازدواج کردن دخترای خواهرت...من فقط میگم درد نکشم خون ریزی نکنم...فاکتور ۸ م کمه ...میشه یکم از دخترا برام بگی،از روند درمان...ارامش بر میگرده به زندگی یا مدام درد و رنج و ...من ب رنگ قرمز فوبیا گرفتم بس خون ریزی داشتم😔😔

میگم که زن هموفیلی مشکل خونی نداره فقط این ژن رو منتقل می‌کنه همین،اگر اینطور بود که همشون سر اولین ...

ولی من تو پیج هموفیلی ها دیدم دختر هم مبتلا بود،زنی که ناقله ،علایم بالینی نداره .ولی زنی که دیگه مبتلا شده علایم داره،

من احتمال نودونه درصد دچار هموفیلی شدم😔اول لوپوس گرفتم همزمان باهاش دچار خون ریزی های بی دلیل ..میش ...

راستش من نمی‌دونم لوپوس چیه؟ و اگر شما مبتلا به هموفیل بودی تو همون ۳۴سال هم باید زندگیتون سخت میشد و همین مشکلات رو میداشتین حدس میزنم احتمالاً مشکلتون چیز دیگه ای باید باشه 

ولی من تو پیج هموفیلی ها دیدم دختر هم مبتلا بود،زنی که ناقله ،علایم بالینی نداره .ولی زنی که دیگه مب ...

من خواهر زاده هام ناقلن که از پدرشون( دامادمون) که مبتلاس ناقل شدن و دامادمون هم از مادرش که اونم ناقله 

تو فامیل دامادمون به طور گسترده مرداشون مبتلان و زنها ناقل ، یک دوستی تو همین تاپیک گفت که هموفیلی چند نوعه شاید اونایی که شما میگین زن مبتلاس از نوع دیگه ای هستن

ای جانم خدا حفظ شون کنه...خیلی خوشحال شدم که ازدواج کردن دخترای خواهرت...من فقط میگم درد نکشم خون ری ...

یکی از خواهرزاده هام ازدواج کرده و یک پسر داره که پسرش هم مبتلاس ،خواهرزاده هام اصلا هیچ مشکلی ندارن مثل آدم های سالم زندگی میکنن و پری میشن و دندونپزشکی میرن و هیچ چیز ناراحت کننده و نیاز به مداوا ندارن  فقط یک چیزی هست که یکم ته چهره شون به زردی میزنه و عمه هاشون هم که ناقلن رنگ و روشون زرد و پریده اس،خواهرزادم خیلی راحت سزارین شد و اصلا مشکلی نبود

راستش من نمی‌دونم لوپوس چیه؟ و اگر شما مبتلا به هموفیل بودی تو همون ۳۴سال هم باید زندگیتون سخت میشد ...

لوپوس یک بیماری خود ایمنی هست که بدن انتی بادی هایی ترشح میکنه که به بافت و اعضا و جوارح خود بدن ،حمله میکنه،یعنی  یه جور برادر کشی میکنه،حمله به هرچیزی تو بدن،حالا یکی کمتر یکی بیشتر...سلنا گومز هم این بیماری رو داره

در مورد حرفتون که گفتید شاید بیماری دیگه س هموفیلی ...آخه فاکتورم سر مرزه...ولی ایا انتی بادی هام زده بهش یا نه...خدا عالمه

یکی از خواهرزاده هام ازدواج کرده و یک پسر داره که پسرش هم مبتلاس ،خواهرزاده هام اصلا هیچ مشکلی ندارن ...

اره عزیزم ناقل ها علایم بالینی ندارن...زردی چهره برا کم خونیه،شاید مینور باشن ...بعد منم شاید ناقل بودم لوپوس فعال ش کرده ..نمیدونم والا...آخه والدینم مبتلا نبودن پدرم چند سال پیش تازه بخاطر لخته خون تو مغزش یه سکته کوچیک رد کرد خدا بهم رحم کرد..مادرمم اسپرین تازه جزو داروهاشه همیشه..دکترش میده...نمبدونم من از کجا گرفتم