2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چ بد یعنی همینطور هفت نسل آدم  میگیرن

بله همچنان ادامه پیدا می‌کنه مگر اینکه مادر هموفیلی باشه و پدر سالم و بچه هایش دختر بشن  

یا مرد هموفیلی باشه زن سالم و بچه هاش پسر بشن اونوقت دیگه ادامه نداره

بله همچنان ادامه پیدا می‌کنه مگر اینکه مادر هموفیلی باشه و پدر سالم و بچه هایش دختر بشن   ...

آره دیگ دوتا هموفیلی ک باهم ازدواج نمیکنن مگ مریضن

ینی اگ بچه مثلا قرار باشه مریض باشه باید سقط بشه؟

آره دیگ دوتا هموفیلی ک باهم ازدواج نمیکنن مگ مریضن ینی اگ بچه مثلا قرار باشه مریض باشه باید سقط بشه ...

نه فکر نکنم  مگر اینکه درصدش خیلی خیلی پایین باشه که اینجور آدمها حتی موقع راه رفتن خونریزی میکنن که نمی‌دونم تو بارداری قابل تشخیص هست یانه؟

چرا

خب چون زنها زندگی عادیشون رو میکنن پری میشن و پاک میشن ،زایمان میکنن ولی مردها بیشتر تو فشار کارسخت و ضربه و دعوا و تصادف هستن واگر خونریزی کنن نسبت به درصدش باید حتما برن آمپول ویتامین کا بزنن،این فامیلامون رزمی کار بود و مدام بیمارستان بخاطرهمین گذاشت کنار،بعداینکه بعضی وقتها خونریزیشون زیاده نیاز دارن بهشون خون بزنن

خب چون زنها زندگی عادیشون رو میکنن پری میشن و پاک میشن ،زایمان میکنن ولی مردها بیشتر تو فشار کارسخت ...

اتفاقا زنا پریود میشن ضایمان دارن

میمیرن دووم‌نمیارن

ب مرد کار نداره اتفاقا چون پری نمیشن واینا

دیگ باس احتیاط کنن بقیه موارد رو

جوک‌میگی خواهری