2777
2789
بله یه کوچولو ولی بعداز تزریق اولین آمپول بزرگتر شدن دکتر گفت با سومی کامل می‌خوابه سینش

ادامه بده واقعا 8 خیلی کمه برا بلوغ گناه داره بچه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر عزیزم قدش به اون چیزی که خاستن رسید؟؟ نه هورمون رشد نداده اخه دخترم سن استخوانیش 11 سال ول ...

به خاطر قدش آمپول میزنی؟؟؟؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بیشتر ببینید
یه سوال چرا دکتر برا پسر۱۴ ساله ام آمپول سیناتروپین نوشت الان حدود ۸ماهه داره میزنه بلوغشم شروع شده ...

آخه پسرتون بلوغش زودرس نبوده بخاطر همون فقط هورمون رشد داده

نترس گلم منم خیلی ترسیدم خیلی تحقیق کردم فردا به امید خدا میرم برا خریدن امپول که از شب تزریقشو شروع کنم     این امپولها الکی نیستن قبلش سونو کامل رحم تخم دان وسینه وازمایش هورمونی که میزان ترشح هورمون بسنجن انجام میدن بعد تزریق توصیه میکنن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

فقط ضد بلوغ زدین؟؟چند سال زدین؟؟وقتی قط کردین چند ماه بعدش پریود شدین؟؟

خواهرم نمیدونم چی زده ولی من دیفرلین میزدم. خواهرم فکر کنم شش ماه زده من از ۸ سالگی تا ۱۰ سالگی زدم. هر دومون ۱۲ سالگی پریود شدیم

این مسخره بازیاچیه جدیده دخترت واردنه سال شده طبیعیه این آمپولهارونزنید به بچه هاتون بابا

عزیز دلم فک میکنی ته دلمون راضی هستیم نه بخدا دوساله زندگیم سیاهه از ترس و استرس ولی خدا رو خوش میاد بزارم بچم زیر ده سال پریود شه؟؟