2777
2789

نمیدونم طبعم چیه ولی خیلی سردیجات و هوای سرد دوس دارم شوهرمم عاشقه هوای گرمه کلا با پنجره و بخاری مشکل داریم الان من سرد مزاجم؟چیا باید مصرف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا سیر یا پیاز یا خرما بخوری احساس عطش و گرما داشته باشی میشه گرم مزاج اگر خیار بخوری دل‌پیچه بگی ...

شوهرم همش گرمیجات دوس داره بخوره همش بهش نمیسازه مثلا من ترشیجات دوس دارم اون بیشتر تند و‌شیرینیجات

نه جوش نمیزنم ولی شوهرم زیاد عصبانی میشه . فرق طبع و مزاج چیه  چه مزایایی داره دونستنشون .

خیلی مزایا ولی زیاده مبحثش و اصلش اینکه که از روی زبان و پشت دست  متوجه طبعت میشن . من چندین سال درگیر یبوست و جوش بودم هردکتری رفتم خوب نشدم اخر با مزاجشناسی و تب سنتی خوب شدم . من صفراوی هستم ینی مزاجم گرم و خشک هست. دارو مصرف کردم خوب شدم 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
دقیقا برعکس گفتی😁

نه دقیقا همینجوریه چون خودم هم طبعم سرده مثلا میل زیادی به ماست و دوغ و ترشی دارم اما وقتی می‌خورم دل درد می‌گیرم و بهم نمی سازه و گرمیجات دوست ندارم

نه دقیقا همینجوریه چون خودم هم طبعم سرده مثلا میل زیادی به ماست و دوغ و ترشی دارم اما وقتی می‌خورم د ...

نه دیگه اونایی که مثلا طبعشون گرمه نمیرن که طرف چیزای گرم که گرماشون بیشتر بشه ،چیزای با طبع سرد میخورن که خنک بشن و برعکس

شمام احتمالا طبعت مختلته، خودت طبعت گرمه و گرمیجات دوست نداری ولی معده ت سرده و نمیتونه سردی هارو تحمل کنه

شما طبعت گرمه و بخاطر همینم به سردیجات علاقه داری مثله همون ترشیو هوای سرد شوهرت که عاشق هوای گرمه ...

اتفاقا من طبعم به شدت گرمه و عاشق غذاهای تند و گرمیجات هستم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹