2777
2789
عنوان

از چندماهگی تو محل کار گفتین باردارین

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 73 پست
اخه میگم بذتر نشه اذیتم کنن

من شرایط محیط کارتو نمیدونم اگ این فکرو میکنی خب بزار هروقت فهمیدن بگو

برای من طبیعی بود چون شیش تا باردار دیگم داشتیم دیگ هرکی مثبت میشد سرپرستارمون یکی میزد تو سرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید گ توی تاپیکت پرسیدم

ولی بخدا دارم سکته میکنم

من باشگاه فیت نس میرم دیروز ک رفتم حموم احساس کردم فاصله مقعد تا واژنم کم شده ینی احساس کردم یکمی پاره شده اصن ممکنه با ورزش این اتفاق بیفته

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓
زیراب زنن   رئیسمونم 10 بار گفته از همکارای خانم که سریع حامله میشن بدم میاد    

پس خودت بهش بگو.

چه پرروئه رییستون.بگو به تو چه مرد حسابی🤣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

من چون بعد از زایمان نمی خواستم برم برام مهم نبود بعدش خانما با هم خوب بودیم و میدونستن بچه میخوام با یکیشون رفتم جواب ازمایشم رو گرفتم که شوهرمو سورپرایز کنم 

مدیرمون هم همش میگفت دیگه نمایی و اینا چون کارمند قبلیش بد ویار بود و تا باردار شده بود نیامده بود 

ولی من تا 15 روز قبل از زایمانم میرفتم و وقتی ماه اخر بهش گفتم یه کم زودتر برم خسته میشم تا شش بمونم گفت تا همین الانم فکر نمی کردم بیایی هر وقت خسته شدی برو کلا خدا رو شکر خیلی کمک حالم بودن دمشون گرم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من چون بعد از زایمان نمی خواستم برم برام مهم نبود بعدش خانما با هم خوب بودیم و میدونستن بچه میخوام ب ...

جدی خدا خیرشون بده

ولی رئیس من همش غیر مستقیم میگه باردار نشین

خانما باردار شن دیگه حواسشون میره به بچه

پس چرا احساس میکنم یکمی انگار پاره شده من هنوز ازدواج نکردم دارم سکته میکنم

عزبزم مگه چه حرکتی زدی؟؟؟؟

اخه پاره ؟؟ خونریزی داشتی؟

خدایی من سال تا سال خودمو نگاه نمیکنم😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067
زیراب زنن   رئیسمونم 10 بار گفته از همکارای خانم که سریع حامله میشن بدم میاد    

بگو همه زنهای حامله و غیر حامله هم از تو بدشون میاد. منو جدا بگو، بگو گیسو خیلی از تو بدش میاد

من چون سقط مکرر بودم نمیخواستم کسی بفهمه البته خانمای همکارم فهمیده بودن میدونستن راجع به بارداری بپرسن استرس میگیرم چیزی نمیگفتن 

مسئول بخشمونم که فهمیده بود بهش گفته بودن به روش نیار بارداره استرس میگیره دیگه ۴ ماهم که شد کلا اومدم استراحت استعلاجی الانم ۶ ماهمه

مامان دوتا دخمل ناز 😍