2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی و سکته مغزی

4871 بازدید | 37 پست

پس از سکته مغزی، مغز ما نمی‌تواند سلول‌های جدیدی را تولید و جایگزین سلول‌های آسیب‌دیده کند، اما با شروع تمرینات و تحریکات فیزوتراپی، مغز این توانایی را دارد که سلول‌های سالم اما نامنظم خود را دوباره مرتب کرده و توانایی از دست رفته را جبران کند. بعد از ابتلا به سکته مغزی، توانبخشی به مغز کمک می کند تا مهارت هایی که توسط سکته متاثر شده اند را مجددا یاد بگیرد. در واقع فیزیوتراپی سکته مغزی شامل فعالیت ها و درمان هایی است که به مغزتان برای تطبیق یافتن با آسیب ناشی از سکته مغزی کمک می کند. ادامه مطلب

تا چند ماه بعد از سکته فیزیوتراپی جواب میده؟ 

پدر من هشت ماهه سکته کرده هنوز نتونسته راه بره آیا امیدی هست؟ میتونه پاشو تکون بده دستشم خوب شده ولی کلا عضلاتش از بین رفته 

یه مدت کم خونی خیلی شدید داشت نتونستیم کاری کنیم الان بهتره 

فرق کاردرمانی و فیزیوتراپی چیه 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درمانی تخصصی تر کار میکنن به درد کسایی که سکته کردن میخوره

با توجه به چیزایی که گفتن به نظر شما کاردرمانی ببریم یا فیزیو؟ 

وقتی بلندش میکنیم پاشو میکشه رو زمین نمیذاره .

ضعیف هم شده حسابی 

اصلا موندیم چیکار کنیم میترسم دیگه زمینگیر بمونه

با توجه به چیزایی که گفتن به نظر شما کاردرمانی ببریم یا فیزیو؟  وقتی بلندش میکنیم پاشو میکشه ر ...

صد درصد کار درمانی بهتره.من خودم فیزیوتراپی خیلی رفتم ولی دکترم تاکید داشت کار درمانی برم که نتونستم برم.

با توجه به چیزایی که گفتن به نظر شما کاردرمانی ببریم یا فیزیو؟  وقتی بلندش میکنیم پاشو میکشه ر ...

سلام،با انجام  فیزیوتراپی های مکرر، و تمرین های فیزیوتراپی خصوصا کاردرمانی به مدت یکسال ( دوره درمان در هر فردمتغییر می باشد )قابل درمان است.

تا چند ماه بعد از سکته فیزیوتراپی جواب میده؟  پدر من هشت ماهه سکته کرده هنوز نتونسته راه بره آ ...

سه ماهه اول سکته دوره طلایی فیزیوتراپی و کاردرمانیه.  من فیزیوتراپی رو واسه شروع پیشنهاد میکنم همراه با ورزش هایی ک انجام میشه واسشون. من فیزیوتراپم اگه راهنمایی خواستید میتونم کمکتون کنم

ببخشید برای فلج بلز صورت باید چی کار کرد ؟؟

فلج بلز ب مرور زمان تا حد زیادی خوب میشه ولی فیزیوتراپی خیلی روند بهبودیو سریع تر میکنه.  تحریکات الکتریکی،  ماساژ و تمرین درمانی واستون انجام میدن

سه ماهه اول سکته دوره طلایی فیزیوتراپی و کاردرمانیه.  من فیزیوتراپی رو واسه شروع پیشنهاد میکنم ...

پدر من هشت ماهه سکته کردن سمت راست فلج بود سه ماه اول هر روز فیزیوتراپ اوردیم دستشون به کار افتاده نه مثل اول ولی خب استفاده میکنه ازش پاش هم تکون میده ولی هنوز نمیتونه راه بره از اذر میخواستیم ببریم مرکز فیزیوتراپی که همون بار اول شدید مریض شد ترسیدیم گفتیم هوا گرم تر بشه بعد که اونموقع میشه ده ماه بعد از سکته

پدرم بچه بوده دست چپش شکسته بد جوش خورده الان از دست چپش اصلا استفاده نمیکنه انگار میترسه با زور ورزشش میدیم خیلی لجبازه بدش از ورزش میاد بدنش هم خیلی لاغر و بی جون شده بلندش میکنیم پای راستو اصلا زمین نمیذاره میکشه دنبالش

با این تفاسیر نظرتون چیه امیدی هست راه بره؟ کلا توصیه ای دارین برای شرایط ما؟؟؟ 

احتمال زمینگیر موندن هست؟ 

پدر من هشت ماهه سکته کردن سمت راست فلج بود سه ماه اول هر روز فیزیوتراپ اوردیم دستشون به کار افتاده ن ...

اصل اول بهبودی،  همکاری و خواست خود مریضه.  باید مداوم ورزش کنه وگرنه عضلات به مرور ضعیف تر میشن و زمین گیر میمونن. هرجور ک میتونه باید راه بره با وسیله کمکی یا کمک شما.  طبیعیه که مریض ترس داشته باشه از راه رفتن ولی باید یه جوری ترسش بریزه.  بهترین کار اینه ک شما هفته ای سه بار فیزیوتراپی انجام بدین. ورزش هارو بهتون اموزش بده ک سه بار در روز واسه پدرتون انجام بدید.  معمولا مریض ها با ما رودروایسی دارن و لجبازی نمیکنن.  فیزیوتراپیست کمک میکنه ک راه بره و مریض وقتی دید میتونه راه بره کم کم ترسش میریزه.  در طول روز سعی کنید پدرتونو بشونین.  باهاش حرف بزنین، تلویزیون یا رادیو براش پخش کنید چون معمولا ذهنشون هم به مرور تنبل میشه و میرن به سمت فراموشی و افسردگی.  نکات زیادی هست ک باید رعایت کنید.  ولی بهترین کار انجام فیزیوتراپی هست. فیزیوتراپیست خودش همه نکاتو با توجه به شرایط پدرتون میگه

ممنون از راهنماییتون  تا چند وقت میشه عضلات رو برگردوند ؟

قدرت عضلات تا همیشه قابل برگشته ولی هرچه سریعتر انجام بشه زمان بهبودی کم میشه.  اگه عضلات اونقدری ضعیف بشن که دیگه قادر به حرکت نباشن اونوقت فقط باید از جریان های تقویتی استفاده کرد که به مرور عضله قوی بشه و بشه به بیمار تمرین داد

قدرت عضلات تا همیشه قابل برگشته ولی هرچه سریعتر انجام بشه زمان بهبودی کم میشه.  اگه عضلات اونقد ...

ینی هنوزم جای امیدواری هست که بتونه راه بره؟😍 ممنونم ازتون خیلی امیدوارم کردین 

باور کنید فقط نهایت تلاشمون برا اینه که بتونه دسشویی بره یا بره یه دوری تو خونه بزنه فقط از این وضع دربیاد

ینی هنوزم جای امیدواری هست که بتونه راه بره؟😍 ممنونم ازتون خیلی امیدوارم کردین  باور کن ...

فداتشم.  اره چرا نتونه راه بره فقط باید همکاری کنه و ورزش کنه و ناامید نباشه.

بله من میدونم یه سری چیزا مثل همین ک خودش بتونه بره تا دستشویی چقدر واسه مریض و خونوادش ارزشمنده

یادمه یه روز یه مریض داشتم چند ماه زمین گیر بود.  براش فیزیوتراپی انجام دادم.  جلسات اخر دیگه میتونست از پله ها بره پایین و بره تو حیاط.  اولین بار که رفت تو حیاط اینقدر خوشحال شد میگفت بعد از چند ماه تونستم آسمون رو ببینم.  اونجا بود که فهمیدم چقدر چیزایی ک به نظر ما کوچیکه واسه یه بیمار میتونه ارزشمند باشه

2810