دوست من انجام داد، گذشته از دردها و سختی بعد از عمل، بعد از دو سال چاقتر از قبل شد، با این که همیشه تو رژیمه.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
خوب برو ورزش کن باشگاه برو رژیم بگیر بجا اینکه ۷۸ تومن بدی دکتر خدایی عجب پولایی دارید
نمیشه بابا من ورزش کردم رزیمرفتم مشگل اون پوست شل ول هست و ایتکه ادم واقعن بد فرممیشه مثلن من همه حام باهم اب میشه باشگاه میرم باسن و پاهام و همه خیلی بد میشه
انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب برو ورزش کن باشگاه برو رژیم بگیر بجا اینکه ۷۸ تومن بدی دکتر خدایی عجب پولایی دارید
اسی اگه بدونه چه درد وحشتناکی داره عمرا سراغش نمیره. دخترخاله من تو بیمارستان پیشش بودم یک نعره هایی از درد میکشید که همه میپرسیدن چه عملی کرده انقد درد داره تا یک سال پهلو به پهلو میخواسته بشه درد امونش رومیبرید
من فوق لیسانس تربیت بدنی ام سیزده سال ورزش کردم ولی بعد زایمانهام دیاستاز عضله شکمی شدم یعنی عضلات س۶ پکم پکم باز شده شکمم افتادگی شدید پیدا کرده با ورزش حل نمیشد