2777
2789
عنوان

این مادر دشمنه دخترشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برادر دختره دوست داره ولی دختره نه عاشق پسرشه

مادرتون احتمالا خودشیفته هست هیچ وقت خوب نمیشه فقط به فکر خودت وایندت باش اینجور مادرا رو دیدم هیچ وقت خب نمیشن روز به روز بدترم میشن

سوالم رو متوجه نشديمن ميگم اگه جلوي دختره باهاش خوبه چرا پس دختر ب اين فكر افتاد توي خونه دستگاه ضبط ...

شک کرده چرا خاستگاراشو رد می کنه

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
با دوست صمیمی این مادر صحبت شده گفته این زن علامه دهره

اصلا حرفاي منو متوجه نميشي از جواباي پرتي ك ميدي مشخصه 

بنظرم ادم بدبيني هستي يا موضوعات رو بد برداشت و تفسير ميكني

اگه اينطور تبود هيچوقت ب اين فكر نمي افتادي ك صدا ضبط كني

چون ميگي در ظاهر باهات خوب هستن پس نبايد ب اين فكر مي افتادي ك ببيني پشت سرت چي ميگن ولي افكار خودت باعث شده اينكار رو انجام بدي 

با دوست صمیمی این مادر صحبت شده گفته این زن علامه دهره

مادر خودشیفته دوست خوب همسایه مهربان ههکار حمایت گر قوم وخیش مبادی آداب هست اما برای خانواده خودش شیطان هست به کسی هم بگی این جوریه بده واینا براهمین باور نمیکنه

اصلا حرفاي منو متوجه نميشي از جواباي پرتي ك ميدي مشخصه بنظرم ادم بدبيني هستي يا موضوعات رو بد برداشت ...

عزمزم مادرم هر وقت می خاست تلفن با خاهرش حرف بزنه می زاشت من برم بیرون بعد زنگ می زد یه موقع از بیرون زنگ می زدم خونه تلفن همش آشغال بود ولی من خونه بودم اصلا جلوی من با خاهراش فامیلش حرف نمی زد ضبط صدا گذاشتم ببینم چی می گه که دیدم همش پشت من می گه

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .