2777
2789
عنوان

هفته دیگه عمل ابدومینوپلاستی بلت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8734 بازدید | 70 پست
بسلامتی عزیزم دوستای من انجام دادن عاااللییی شده منم خیلی دوست دارم انجام بدم🥺 میشه بپرسم هزینه ش چ ...

فداتشم مرسی دعا کنید برام خیلی استرس دارم با اینکه دوتا سزارین داشتم دکتر علی اکبر مروتی تهران گاندی جنوبی  هزینه فعلا گفته هفتاد وهشت تومن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی از نصفه بودنش نازاضی بودید ؟ عوارضی نذاشت مثل عفونت دوره نقاهت چه جوره؟

پیش بهترین دکتر هم بری درد بسیاری داری ولی سنگین تر از سزارین هست دوره نقاهت تقریبا ۲ ماهه باید مدام یکی پیشت باشه خلاصه عملی سختی هست اما اگه سختی را به جون بخری وبعدشم رعایت کنی واقعا نتیجه عالی می شه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
فداتشم مرسی دعا کنید برام خیلی استرس دارم با اینکه دوتا سزارین داشتم دکتر علی اکبر مروتی تهران گاندی ...

چقدر زیاد گفته  ابدو شکم پهلو و ترنسفر ب باسن ؟؟؟

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم

بعدش خیلی رعایت کن 

یکی از دوستای من سه بار بخیه هاش باز شد دوباره دوختن براش

ولی الان از این پهلو تا اون پهلو جاش افتضااااح مونده 

خیلی زشته

ولی اگه تصمیمت رو گرفتی به حرف کسی گوش نده

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
فداتشم مرسی دعا کنید برام خیلی استرس دارم با اینکه دوتا سزارین داشتم دکتر علی اکبر مروتی تهران گاندی ...

خوب برو ورزش کن باشگاه برو رژیم بگیر بجا اینکه ۷۸ تومن بدی دکتر 

خدایی عجب پولایی دارید

😔
الان  دیگه قنبربقالم آبدومینو انجام میده د‌کترتو مواظب باش

همون دیگه من خیلی تحقیق کردم که خیلیا با یک سوم این هزینه عمل میشن چون دکتر جراح عمومی میرن من رفتم پیش فوق تخصص زیبایی بیشتر پول بدم ولی راضی باشم 😭😭😭

دوست من دو ماه قبل انجام داد ۸۰ تومن شیراز عالی شده ولی مرد و زنده شد از درد الانم کم خونی شدید افت ...

عزیزم اسم دکترشو نمیدونید؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

وای چند وقت پیش یه مطلب تونت خوندم راجع به پیکرتراشی اینقدر بد بود خیلی فکرمو مشغول کرد،واقعا نیازی به این عمل نیست با ورزش و تغذیه کار کن مهم سلامتته

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.