2777
2789
عنوان

زنگ زدم حرم امام حسین😭❤+شماره

| مشاهده متن کامل بحث + 21593 بازدید | 180 پست
ی سوال چرا یهو صداشون نمیاد یا کم میشه؟

صدای کنار ضریح که دارن زیارت میکنن،یهو یکی یه صلواتی چیزی می‌فرسته که صداشون برات میاد😍

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی امام رضا و امام حسین حاجتمو میدن؟!!!😓من زنگ زدم باورم نمیشه 

ممنون استارتر 💔

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

اقا من زنگ زدم اولین بار گلگی کردم من همیشه فکر میکردم امام رضا دوسم نداره زنگ زدم گفتم دوسم نداری حسم این و میگه بعد گریم گرفت و منم  راستش ترسیدم کسی گوش بده تو دلم دعا کردم ولی حاجتم و گرفتم 

واقعیه توروخدا یه صبط شدس

اره عزیزم واقعی،صدای ضبط شده نیست

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
صدای کنار ضریح که دارن زیارت میکنن،یهو یکی یه صلواتی چیزی می‌فرسته که صداشون برات میاد😍

ایجوری حال نمیده دلم صدای همشونو میخاااد دلم گرفتهههه

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️

بچه ها آوای که مشکل دارین گرفتارین

یه ساعت خاصی در روز در نظر بگیر زنگ بزن سلام بده دردو دل کن بعد زیارت عاشوراتو بخون

آن شاالله حاجت رواشین

البته نمیدونم تابش دست خودمونه بشه زیارت عاشورا رو خوند یا قطع کنیم بعد بخونیم بعدش دوباره زنگ بزنیم و سلام بدیم

به به

بطلبه ان شاالله