2777
2789
عنوان

زنگ زدم حرم امام حسین😭❤+شماره

| مشاهده متن کامل بحث + 21593 بازدید | 180 پست
ایجوری حال نمیده دلم صدای همشونو میخاااد دلم گرفتهههه

اره واقعا،منم خیلی دلم گرفته😔

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده استارتر  هرچی میخای بهت بده بچه ها زنگ بزنید  خیلی خوب بود صدای ...

خوش بحالت  التماس دعا من شارج ندارم زنگ بزنم 😖 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
اللن زنگ زدم چقد خوب بود دیگه هر روز زنگ میزنم 😢

خیلیییی حس خوبی میده،منم خیلی وقت‌ها زنگ میزنم😍

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

ان شاالله هرچی ازخدا میخواهی بهت بده اسی انگار اقا امام حسین امشب منو طلبیده وتو واسطه ی این طلبیدن بودی بهترین ها نصیب قلبت بشه

یکجا شنیدنم وقتی یاد ی امام میفتی یعنی اون امام بیادت بوده ومن بی نهایت خوشحالم ممنون اسی جان

چرا من حس میکنم ضبط شدس؟

بگین ک واقعیه بگین ک واقعاااااا خود امام رضااااش😍😭😭

میخام برم پیشش

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
خوش بحالت  التماس دعا من شارج ندارم زنگ بزنم 😖

سلام اگه همراه اولی فکر کنم رایگانه تماس با حرم آقا امام حسین

هیچی مثل طلاق عاطفی که شرایط جدایی نداری دردناک  نیست 💔❤️‍🩹
یا علی عشقم نفسم اسمش گریم میگیره مولانا علی جان شمارشو چحوری میشه دست اورد

https://www.imamali.net/vtour/

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »