2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست
چند سال پیش تو یه برنامه ای مثل شوک رفتن تو دبستان پسرونه بعد پرسیدن ماهواره چی داره چندتاشون گفتن همه چی داره تازه بابا مامان فکر میکنن ما بلد نیستیم ولی ما همه رمزا رو داریم وقتی خوابن میریم میبینیم
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
مهدیا خیلی چیزا ادم رو از خدا دور میکنه الا روشن الان وقتی ما اصلا اون کانال ها رو نداریم بچم میخاد چجوری ببینه؟ اصلا نداریم اون کانال رو که بخایم رمز بزاریم و اصلا فیلم ناجور نمیبیم الان که بچه نداریم
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمیسا خیلی ها اینجا این چیزا رو گناه نمیدونن تازه خیلی ها داشتن رابطه جنسی با عشقشون رو گناه نمیدونن چه برسه به دیدن این چیزا منم اوایل وقتی ازین حرفا میزدم خیلی ها منو عقب مونده میدونستم
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر  ۰۱۱۴۴۲۲۳۶۱۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 
یکبار یه روانشناس میگفت که شاید دیدن صحنه های ناجور برای بزرگترا لذت بخش باشه ولی فشار روانی زیادی به بچه ها وارد میکنه چون نمیتونن درک کنن که اینکار برای چیه و ممکنه در بزرگسالی تاثیر بدی روشون بزاره...
من منظورم فقط اون صحنه ها نیست کلا فرهنگامون فرق داره لباس پوشیدنامون فرق داره به نظر من باید بچه ها یه خورده عاقل تر بشن بعد که متوجه فرقا شدن اون موقع همون هیچی هاشم بیاریم
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
ما هر کاری از دستموندبر میاد باید انجام بدیم دلیل نمیشه که چون ما نمیتونیم همه این چیزا مثل مبایل اینترنت یا زنای تو خیابونو جمع کنیم پس تو خونمون هم هر چیزی بیبریم
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر  ۰۱۱۴۴۲۲۳۶۱۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 
ما هر کاری از دستموندبر میاد باید انجام بدیم دلیل نمیشه که چون ما نمیتونیم همه این چیزا مثل مبایل اینترنت یا زنای تو خیابونو جمع کنیم پس تو خونمون هم هر چیزی بیبریم
چ ربطی ب عقب موندگی داره وقتی طرف ی درصد ققط ی درصد احتمال بده ک ضررش بیشتر از فایدشه حتی واسه خودش میگین عقب موندگی؟؟ میگن احتیاط شرط عقله ...گفتم از خیانت و عادی شدن روابط با نامحرما بگذریم برکتو از خونه میبره عموی شوهرم شیخه میگه تو خونه ای ک ماهواره باشه فرشته ها نمیان منم اینارو ب شوهرم گفتم بندهخدا هونجا گف باشه
خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران
2810