خدمت خانومای گرامی سلام عرض می کنم . من سه سال قبل به شدت دنبال انتخاب مدرسه ای بودم که پسرم رو توش ثبت نام کنم . ما یک خانواده مذهبی هستیم و برام مهم بود که پسرم در محیطی قرار بگیره که به وظایف دینی خودش آگاه بشه . ولی با توجه به شناخت و تجربه ای که از مدارس مذهبی و برخوردهای خشکشون داشتم که در عمل منجر به زده شدن بچه ها می شد علاقه ای به ثبت نام جگرگوشم در این مدارس نداشتم . برام مهم بود که عقل و عزت فرزندم به عنوان یک انسان مهم شمرده بشه . تا اینکه تو دانشگاه (محل کارم) دو تا از اساتید دیگه رو دیدم که داشتن راجع به روش میزان صحبت می کردند . توجهم جلب شد و فهمیدم که این روش مدرسه ای به نام میزان است که یک روش تربیتی شناختی است و در موسسه میزان به ثبت رسیده و الان هم مدارسی در کشور و خارج از کشور رو پوشش می ده که این نکته برای من خیلی جالب بود . به سایت مدرسه سر زدم و با مطالعه روش علاقه مند تر شدم که توصیه می کنم شما هم روش میزان رو تو سایت این مدرسه بخونید
http://www.hedayatmizan.ir/HomePage.aspx?TabID=5057&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR وقتی با آقای اکبریان (مدیر دبستان) صحبت چند دقیقه ای داشتم به این نتیجه رسیدم که این مدرسه دقیقا همونیه که دنبالش می گشتم . رفتم پسرم رو پیش ثبت نام کردم و تو مصاحبه شرکت کردیم . اتفاقا پسرم پذیرفته نشد و به ما گفتند که با توجه کمبود ظرفیت مجبور بودند تعدادی رو انتخاب کنند . اما من دست از تکاپو بر نداشتم و با رفت و آمد فراوان و اصرار زیاد بالاخره پسرم رو ثبت نام کردم و الان واقعا راضیم .