2777
2789

من چیکار کنم که دیگه نیان به خودش گفتم میگه من دوس ندارم تنهایی جایی برم منم دوست ندارم با صد نفر برم جایی من حتی بخوام یه کش سر هم بگیرم اون تا هم عین همونی که من ورداشتم دوتاش برمیدارن من واقعا متنفرم وقتی یه چیزی میخرم یه نفر دیگه هم بره همونو بخره اونم چی کسی که باهات سی و هشت سال اختلاف سنی داره بیاد دقیقا مانتویی بپوشه که تو برای عيدت خریدی 

خسته شدم از رفتارای زنندشون هر قبری بخوام برم حتی تنها بیاد اونا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش فکر کردم سه نفری میرید سر قبرا  

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بگو مناسب سنتون نیست 😶

درضمن خوبه که سلیقه ات رو قبول دارن

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

من اگه زهرمارم بخرم مادرشوهرم میگه وای من زهرمار ندارم... کاش برا منم میخریدی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اولش فکر کردم سه نفری میرید سر قبرا    

عزیزم😐😐😐😐😐😐

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
افسرده شدم به قرآن  وقتی زنگ میزنه بریم جایی کلی ذوق میکنم وقتی میاد سوار ماشین میشم میبینم دوت ...

تك پسره همسرتون؟

پدرشوهر دارين؟

خواهر شوهرتون مجرده؟

♥️خدايا شكرت♥️